Jump to content

blokada računa s vipove strane


majabv

Preporučene objave

prošle godine mi je zg banka zablokirala tekući i tvrdili mi da nisu oni,da je to netko drugi,tak dugo dok nisam zatražila dokument na temelju čega mi je zablokiran račun. i na kraju je ispalo da su oni zablokirali jer sam 5 mj bila u nedozovljenom minisu. riješila sam slučaj.

 

e,sad. vipova ovrha tj blokada. jel moguće da dogovorim s odvjetnikom za deblokadu pa da mi se omogući plaćanje na rate? radi se o odvjetniku Vidanu. javila sam mu se mailom,jer sam vidla da je ovdje netko imao sličnu situaciju ali to je bilo 2008.g. pa se bojim da se možda nešt promijenilo i da nebi bilo ništ s toga. napomenula sam mu u pismu da sam na minimalnom porodiljnom od cca 1663kn.

 

ima mi pomoći???? :-?:-?:-?:-(

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

vipova ovrha tj blokada. jel moguće da dogovorim s odvjetnikom za deblokadu pa da mi se omogući plaćanje na rate? radi se o odvjetniku Vidanu. javila sam mu se mailom,jer sam vidla da je ovdje netko imao sličnu situaciju ali to je bilo 2008.g. pa se bojim da se možda nešt promijenilo i da nebi bilo ništ s toga. napomenula sam mu u pismu da sam na minimalnom porodiljnom od cca 1663kn.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Možete se pokušati dogovoriti sa Vipom o obročnom plaćanju duga. Objasnite im vašu situaciju, i jasnu namjeru da želite platiti dug obročno. Obično ovrhovoditelj prihvati takvo rješenje i zatraži od suda odgodu ovrhe na određeno vrijeme. Ako plaćate, sve u redu. Ako ne, traži se ponovno nastavak ovrhe.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija