Jump to content

ovrha od vipa iz 97.


kyra05

Preporučene objave

molim pomoć dakle navodno imam dug iz 97 prema vipu (iskreno nemam pojma ne sjećam se duga) 05.10.2014 dolazim na bankomat nevažeća kartica u banci kažu blokada dođem u finu i dobijem br tel od Leko i partneri sad oni meni mailom šalju prijedlog za ovrhu zaprimljen 17.02.2012 i rješenje o ovrsi iz osijeka od dana 14.12.2012 nikakvih opomena prije toga nema mijenjala prezime i adresu 6 puta u međuvremenu što sad i ako sam platila taj dug potvrde nema nakon 17g bilo tko

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Treba vidjeti kada je točno nastao dug i je li ovrhovoditelj na vrijeme podnio prijedlog za ovrhu. Po opisanome, ispada da jeste i da vam je pokušana dostava, koja je protekom vremena i činjenicom vaše udaje i promjene prezimena i adrese očito provedena vješanjem rješenja o ovrsi na oglasnu ploču suda i sad su stvari takve kakve jesu. Obzirom nemate ni dokaz o uplati, dogovor se nameće kao najbolja opcija.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija