Jump to content

Nejavljanje Odvjetnika


Borat Mula

Preporučene objave

Bog,

Imam problem sa novim Odvjetnikom,prethodnog Odvjetnika sam prijavio Komori jer mjesecima nije odgovarao na poruke,mejlove telefonske pozive te vodio sudski postupak bez mog znanja kojeg je izgubio pa mi napravio novcanu stetu.Komori Sam poslao dokaze a nakon toga nista vise nisam cuo...Uzeo sam novog Odvjetnika pa ista prica sa nejavljanjem,tako da neznam u kojem stanju je predmet.Jel neko zna sta mogu ucinit? 

Hvala unaprijed.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Moguće je i na sudu zatražiti uvid u predmet. Konačno, ako imate broj predmeta, možete ga pretražiti i kroz e-Predmet (ako je to dostupno za ostavinske spise, mada bi trebalo biti za sve spise), pa ćete vidjeti kretanja predmeta. No kako se radi, mislim, o najzatrpanijem sudu u Hrvatskoj, moguće je da se po pola godine po spisu ništa ne događa. Ako se ništa ne događa, ništa novo Vam odvjetnik ne može niti reći.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Katastrofa je to!Platis njihove usluge a oni rade minimum.Upoznat sam sa HOK om jer sam prijavio jednog Odvjetnika kod njih.Da nije tuzno bilo bi smjesno,uopce neznam dal je moj odvjetnik nesta poduzeo jer se oglusio na moje pokusaje kontakta.Prosli odvjetnik je vodio postupak bez mog znanja i izgubio a meni ostavio racun protivnicke stranke.4000 HRK!Kad bi bilo moguce prijavit rad Hrvatskih Odvjetnika pred Eu ucinio bi to!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Možete u ostavinskoj pisarnici suda pokušati dobiti informaciju o kretanju Vašeg predmeta, oni znaju davati informacije i telefonom. Žao mi je što niste našli punomoćnika koji bi Vam odgovarao, jedino što Vam mogu u tom smislu sugerirati jest da mu otkažete punomoć i potražite novoga, u kojega ćete imati više povjerenja.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

Ako ne živite u Hrvatskoj, bojim se da ćete teško moći bez odvjetnika, ali možete pokušati.

Ali načelno, prvo odvjetniku otkažete punomoć, tada on obavještava sud na broj predmeta da mu je punomoć otkazana i da se ubuduće pismena Vama dostavljaju izravno na adresu gdje živite. Ako on to ne učini, tada to možete učiniti Vi, na isti način i sa istim sadržajem.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija