Jump to content

Potvrda o kapari i dopisan iznos duga


Condor_fly

Preporučene objave

kad sam kupovao stan dao sam kaparu za stan i potpisak neki papir da sam dao kaparu. I sve je uredno zavrsilo. Sad poslije godinu dana javlja mi se prodavac i trazi 2000 tj 1000eura i kao ja sam potpisao to. Kad smo se nasli pokazuje mi isti taj papir koji je bio odstampan i uz to hemijskom dodano da cu platiti jos 1000e . Potvrda nije ovjerena niti ista. Da li moram to platiti? Prijeti mi svjedokom kao da ce dovest na sud a svjedok je agent koji je prodao stan i sta sad da radim? Ja sam mu rekao to nije ni validno to je neovkereno kaze mi ne brini ti....imam kupoprodajni ugovor gdje pise da sam sve isplatio i vec sam se uknjizio na iznos 170000km a ne 172 kako ovdje sad pise.

IMG-fc99d32378bb607f59e97cb701ea1d61-V.jpg

uređeno: od Condor_fly
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Po mom mišljenju, neka Vas tuži, pa neka se utvrđuje je li ovo bila Vaša stvarna volja ili je to prodavatelj naknadno samovoljno dopisao. Postoji opcija da ga i kazneno prijavite da je krivotvorio privatnu ispravu, ako smatrate da je ta isprava u trenutku dok ste istu potpisivali imala drugačiji sadržaj.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 10 sati , Condor_fly je napisao:

da me nece jos zatvor stici za ovo. 

Ništa od zatvora po cijenu da dokaže osnovanost zahtjeva, obzirom da se država neće po službenoj dužnosti miješati u obvezno pravne odnose ugovornih stranki,međutim za ovo sljedeće se itekako može umiješati. 

 

prije 10 sati , Ruby_Danderfluff je napisao:

krivotvorio privatnu ispravu,

a sve upućuje na citirano, osobito kod nesporne činjenice da se sporni tekst nalazi iza završnog uglavka kojim se konstatuje da je potvrda sačinjena u dva istovjetna primjerka.......... i gle čuda iza takvog uglavka se ponovo rodila nova obveza🤔

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija