Jump to content

Prava oca u razvodu braka


Zabrinuti otac

Preporučene objave

Poštovani, to Vi sami morate odlučiti da li je pametnije živjeti u, kako navodite, tako lošem braku ili takav brak razvesti...

Ja ću Vam napisati samo svoje mišljenje, dakle, ako se radi o tako lošem braku kakvim ga prikazujete, bolje ga je rastaviti nego se "mrcvariti", kako za Vas osobno, još više za Vašu djecu, a njezine prijetnje su "besmislice" s kojima Vas, tko zna iz kakvih interesa, želi i dalje vezati za sebe i spasiti taj i takav brak....

Dakle, na Vama je da sami odlučite, ja sam Vam napisao samo svoje mišljenje...

Što se tiče Vaše djece, to će se sve rješavati u samom postupku razvoda braka i postupku donošenje odluke o roditeljskoj skrbi, kako pri CZSS, tako i na sudu, a neće ona određivati i donositi neke "svoje odluke" i postavljati Vama svoje uvjete..

Sretno Vam i držite se...!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 20 sati , Zabrinuti otac je napisao:

Dobar dan,trebam savjete jer se dvoumim oko razvoda jednog jako lošeg braka! Za početak me zanima dali mi supruga može uzeti djecu da ih neviđam nikako ili čak kako mi prijeti da će ih odvesti u Austriju i da ih neću nikada vidjeti? 

Pravo djece jest da viđaju oca, odnosno da održavaju osobne odnose s ocem. E sad, ako dođe do ovakve geografske udaljenosti, to će morati biti putem video-veze tijekom godine, a možda tijekom praznika malo dulje, ovisno o tome koliko su djeca stara. Ako je majka primarni skrbnik, vjerojatno će djeca zaista biti dodijeljena da žive s njom, a ako ste Vi bili primarni skrbnik, onda se imate šanse boriti da osobni odnosi budu pola-pola ili da čak djeca budu dodijeljena Vama da žive s Vama.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

To bi trebali odlučivati u CZSS ali nevjerujem baš toliko u državne institucije! Kad dođe do razvoda ja ću pokušat spriječiti da odveze djecu,imam puno dokaza njenog jako ružnog ponašanja prema meni i djeci(snimljeno)! Nije mi bitna ni imovina ni novci nego samo djeca,puno su vezane za mene iako sam često odsutan jer puno radim! Svaki dan kad dodjem sa posla koji je naporan i težak ona me dočeka sa svakakvim napadima,pisanje zadaće sa djecom uvjek završi batinama i psovkama,a sad je počela i izlaziti sa prijateljicama sve češće! Tko zna što se događa kad sam ja na terenskom poslu! Hvala vam svima na savjetima!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija