Mirela Katarina objavljeno: 22. siječanj 2021. Dijeli objavljeno: 22. siječanj 2021. Pozdrav Poštovani Plačam najam jednoj firmi sa njima imam ugovor o najmu na 2 godine svaki mjesec dobivam u pismenom obliku račun za uplatu najma u iznosu od 300.00eura na toj podstanarskoj adresi imam prijavljeno boravište Da bi danas na poreznoj postavila pitanje dali imam pravo na povrat poreza dobila sam kratak odgovor NE bez objašnjenja Ja sam nezaposlena i nemam primanja a suprug radi u AT. on je isto naveden na ugovoru o najmu da živi u tom stanu i ima boravište prijavljeno na toj adresi Dali ja imam pravo na povrat poreza ili ne? Hvala Sa poštovanjem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Miljko odgovoreno: 22. siječanj 2021. Dijeli odgovoreno: 22. siječanj 2021. Nemate jer je to ukinuto davno, plus da bi dobili povrat poreza vi trebate nešto i uplatiti, a kako ste nezaposleni ne plaćate ništa poreza pa ni nemate pravo. Suprug ostvaruje povrat poreza prema austrijskim propisima Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mirela Katarina odgovoreno: 22. siječanj 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 22. siječanj 2021. Hvala 😌 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.