Jump to content

ostavina


janko17112003

Preporučene objave

molim vas koja su mi prava mama mi je umrla 6.12  to jest dala je punomoć polu sestri da obavi prodaju stana 15 .11  no ugovor je potpisan 21.11 sa novom vlasnicom koja je upoznata sa obitelji poulsestra na ugovor stavlja racun svog oca mog očuha isplata prvog djela ide odmah a drugi dio nakon 15.12 znaci poslje smrti mame imovina blokirana a nova vlasnica se upisuje bez problema a njih dvoje uzimaju novce 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ugovor je sklopljen prije majčine smrti, dok je punomoć još bila važeća (nakon smrti opunomoćitelja punomoć prestaje važiti). Obje ugovorne strane moraju postupiti po ugovornim odredbama, pa ako je bilo određeno da isplata kupovnine ide na račun očuha, onda ona tako ide. Nema nikakve razlike u tome je li u to vrijeme majka bila živa ili nije, to je stan koji je prodan za njezinog života i novcem od prodaje, da je živa, raspolagala bi majka sama po svojoj volji. Taj novac ne ulazi  u ostavinu, po mom mišljenju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija