bubimirr objavljeno: 3. veljača 2021. objavljeno: 3. veljača 2021. Radio sam u trgovini godinu i pol do prvog vala korona krize i zatvaranja trgovina. Tijekom lockdown-a istekao mi se ugovor o radu i zbog novonastale situacije nije mi ponuđen novi. Nakon 57 dana ponovo se zapošljavam kod istog poslodavca na određeno. Za nekoliko mjeseci biti će 3 godine kako radim kod tog poslodavca na određeno. No, nisu 3 godine u kontinuitetu nego postoji prekid od 57 dana. Da li zbog tog prekida poslodavac nije obvezan ponuditi ugovor na neodređeno, nego može čekati do 3 godine u kontinuitetu? Citiraj
Borbena7 odgovoreno: 3. veljača 2021. odgovoreno: 3. veljača 2021. A ugovori na određeno su bili zamjene za nekog radnika ili zbog povećanog obujma posla ili? Citiraj
bubimirr odgovoreno: 3. veljača 2021. Autor odgovoreno: 3. veljača 2021. Prije 5 minuta, Borbena7 je napisao: A ugovori na određeno su bili zamjene za nekog radnika ili zbog povećanog obujma posla ili? Zbog povećanog obujma posla. No, u ugovoru ne piše razlog zapošljavanja. Citiraj
Borbena7 odgovoreno: 3. veljača 2021. odgovoreno: 3. veljača 2021. Prije 8 minuta, bubimirr je napisao: Zbog povećanog obujma posla. Ovo je dovoljno da nema obveze zapošljavanja na neodređeno. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.