Jump to content

Gradska toplana


Harmonija0911

Preporučene objave

Postovani, toplana u  nas tereti za isporučenu energiju i uredno pokreće ovršne postupke. Pokrenuto je ukupno 9 takvih postupaka. Ja nikada nisam bila kupac Gradske toplane i radijatori su uklonjena po ovlaštenom serviseru. Sve predmete smo dobili u prvostupanjskom postupku, a nakon toga  u drugostupanjskom postupku sutkinja u jednoj od parnica preinačuje presudu i donosi zaključak da imamo ugovor sa Gradskom toplanom, da toplana nije ni fakturirala potrosenu energiju, iako je to ono za što nas tuži i da moramo platiti cijeli iznos duga zajedno sa sudskim troškovima. Takvu presudu donosi na osnovi činjenica koje ne postoje nigdje u sporu i unatoč tome sto je Gradska toplana istaknula i sporedni tužbeni zahtjev gdje traži da se plati umanjeni iznos na ime priključne snage. Dakle jesno je da je prvo fakrturiran iznos za energiju, a nakon toga idu sa smanjenim tužbenim zahtjevom. Sve ostale presude smo dobili u našu korist i u drugom stupnju ili je tužba povučena od strane tužitelja. Moje pitanje je što možemo poduzeti da nam se vrati novac koji nam je oduzet? Kako je moguće da sutkinja ubacuje u predmet nepostojeće činjenice i na osnovu njih donosi presudu? Dakle radi se o jasnom i egzatnom predmetu matematički, činjenični i pravno jasnom. 

Unaprijed zahvaljujem na svakom savjetu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • Spitfire je promijenio naziv u Gradska toplana

Poštovani,

da znam da zvuči nevjerojatno. Kad sam još u šoku po primitku presude nazvala  svojoj prijateljicu koja je odvjetnica u Sloveniji postavila mi je pitanje: "Da li si sigurna da si to dobila sa suda?"

Kako sam bila u šoku, stala sam i razmislila. Nažalost dobila sam sa suda.

Mogu još samo napomenuti da sam ostale drugodtupanjske predmte is spomenutih sporova dobili oslobađajuće presude ili je tužitelj, Gradska toplana povukao tužbe. 

Puno hvala za odgovor. 

Šaljem Vam presliku presude pa se možete uvjeriti i sami.

 

 

 

2876 županijski 3.jpg

2876 županijski 4.jpg

2876 županijski 5.jpg

pre.jpg

pre2.jpg

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Usput mi zaista nikada nismo bili kupci Gradske toplane, jer smo o svojoj namjeri da se izdvojimo iz sustava obavijestili Toplanu d.d. koja je otišla u stečaj, a gradska toplana nije pravni slijednik Toplane d.d. što potvrđuju i sudske odluke zs nas i ostale korisnike koji su odbili koristiti usluge Gradske toplane.( Nove)

Znači stara se zvala Toplana dd, nova se zove Gradsk toplana, kratko pojašnjenje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija