Jump to content

Uznemuravanje od strane bivseg decka


Ana123456789A

Preporučene objave

Poštovani svi, molim vas pomoć.

Mj bivsi decko ( policajac) mojoj sestri salje poruke i zove je  non stop da ona razgovara sa mnom i laze o meni svasta takoder u porukama navodi doci cu ja vama doma  i razgovart sa roditeljima mozda je oni ( mene) smire. Ja sam nazvala njegovog tatu i s čovjekom porazgovarala i rekao mi je da ce on pokusat s njim razgovarat kako bi me pustio na miru i njegov tata mi je rekao da ga nazovem za par dana pa će mi reći jel šta uspio smirit i razgovarta sa sinom. Ponovno taj bivši zove moju sestru  da joj kaze ( ima i poruka) kako će mene njegov tata prijavit i kako ću ostat bez posla.  Ja imam snimljen razgovor s njegovim tatom - extra normlano smo pričali.   Zanima me je li bi to šta sam ja kontaktirala njegovog tatu spadalo pod neko kazneno djelo? Takoder me zanima ima li osnove da ja prijavim bivseg decka tj.moja sestra jer nju uznemirava sa 10 razlicitih brojeva. Koje bi on sankcije mogao snositi kao policajac?  Oprostite na ovako dugom tekstu, više sam u strahu od tog dečka ne znam šta mi je najbolje napravit.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ukoliko imate bojazan da bi se na policiji nešto moglo desiti sa vašom prijavom (odnosno prijavom vaše sestre), možete otići i do DORH-a (općinskog nadležnog prema mjestu vašeg prebivališta) i tamo zatražiti da prijavu podnesete usmeno na zapisnik dežurnom zamjeniku.

Ovu snimku razgovora s ocem bivšeg dečka nemojte spominjati ukoliko oca niste upozorila da ga snimate, jer bi se tu radilo o neovlaštenom snimanju. Tek ukoliko bi se iz tog razgovora nešto iznjedrilo moguće štetno po vas, onda je svakako spomenite i predajte.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija