Simona_Iris objavljeno: 22. svibanj 2021. Dijeli objavljeno: 22. svibanj 2021. Postovani, imam pitanje. Uglavnom dobila sam utuzenje od Diners-a, na dug koji je iznosio oko 2.100,00 kn. Kada mi je doslo rjesenje o ovrsi sve sam platila u roku od zadanih 8 dana. Meni nije bio blokiran racun, ali mi je ostalo utuzenje na DOR-u i radi toga nisam u mogucnosti podignuti kredit, a primanja su mi odlicna (prosjecna placa u RH). Na koji nacin ukoliko itko zna mogu zatraziti brisanje napomene utuženje, jer nisam bila blokirana. Hvala puno na odgovoru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mister-X odgovoreno: 22. svibanj 2021. Dijeli odgovoreno: 22. svibanj 2021. mislim da je rok 4 godine za brisanje od njihove strane i tad ako ne obrišu možeš tražiti da to brišu... vrijedi i pogledati po svim bankama ,pa možda nekoj to ne bude "smetalo"... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Simona_Iris odgovoreno: 22. svibanj 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 22. svibanj 2021. upravo sad, Mister-X je napisao: mislim da je rok 4 godine za brisanje od njihove strane i tad ako ne obrišu možeš tražiti da to brišu... vrijedi i pogledati po svim bankama ,pa možda nekoj to ne bude "smetalo"... Provjerila i nitko ne želi dati kredit, bez obzira na visinu moje plaće i potvrdu od FINA-e da nisam blokirana zadnjih 10 godina Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 24. svibanj 2021. Dijeli odgovoreno: 24. svibanj 2021. Na 22. 05. 2021. at 12:39, Simona_Iris je napisao: Kada mi je doslo rjesenje o ovrsi sve sam platila u roku od zadanih 8 dana. Jeste li nakon toga dobili rješenje Općinskog suda o odbačaju ovršnog prijedloga ili o obustavi postupka (ovisi u kojoj fazi je dug plaćen)? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Simona_Iris odgovoreno: 24. svibanj 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 24. svibanj 2021. prije 1 sat, Borbena7 je napisao: Jeste li nakon toga dobili rješenje Općinskog suda o odbačaju ovršnog prijedloga ili o obustavi postupka (ovisi u kojoj fazi je dug plaćen)? Dug je placen u roku od 8 dana nakon dospjeca rjesenja o ovrsi na kucnu adresu. prije 1 sat, Borbena7 je napisao: Jeste li nakon toga dobili rješenje Općinskog suda o odbačaju ovršnog prijedloga ili o obustavi postupka (ovisi u kojoj fazi je dug plaćen)? Nisam dobila nista ne znam jesam li trebala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 24. svibanj 2021. Dijeli odgovoreno: 24. svibanj 2021. prije 18 minuta, Simona_Iris je napisao: Dug je placen u roku od 8 dana nakon dospjeca rjesenja o ovrsi na kucnu adresu. Jeste potvrdu o uplati dostavili povratno javnom bilježniku? prije 18 minuta, Simona_Iris je napisao: Nisam dobila nista ne znam jesam li trebala Ako je dug u cijelosti podmiren trebali ste dobiti rješenje o obustavi postupka i to od nadležnog Općinskog suda. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Simona_Iris odgovoreno: 24. svibanj 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 24. svibanj 2021. prije 30 minuta, Borbena7 je napisao: Jeste potvrdu o uplati dostavili povratno javnom bilježniku? Ako je dug u cijelosti podmiren trebali ste dobiti rješenje o obustavi postupka i to od nadležnog Općinskog suda. Dobila sam potvrdu od Erste Dinersa da je dug podmiren, od suda nista nike doslo. Sve je podmireno prije 3 ipo mjeseca. Ali eto radi toga ne mogu digniti kredit i to mi je najveci problem. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 24. svibanj 2021. Dijeli odgovoreno: 24. svibanj 2021. Kontaktirajte javnog bilježnika i pitajte u kojoj je fazi postupak tj. gdje je zapelo sa rješenjem o obustavi postupka. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Simona_Iris odgovoreno: 24. svibanj 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 24. svibanj 2021. prije 3 minuta, Borbena7 je napisao: Kontaktirajte javnog bilježnika i pitajte u kojoj je fazi postupak tj. gdje je zapelo sa rješenjem o obustavi postupka. Ahaa, ok hvala. Da li ce mi to rjesenje pomoci pri uklanjanju s liste? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 24. svibanj 2021. Dijeli odgovoreno: 24. svibanj 2021. Pomoći će Vam da utvrditi u kojoj je fazi ovršni postupka i temeljem čega je izvršen sporan upis. Ako se sjetite, javite povratnu informaciju, osobno me baš zanima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Simona_Iris odgovoreno: 24. svibanj 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 24. svibanj 2021. prije 2 minuta, Borbena7 je napisao: Pomoći će Vam da utvrditi u kojoj je fazi ovršni postupka i temeljem čega je izvršen sporan upis. Ako se sjetite, javite povratnu informaciju, osobno me baš zanima. Hocu, hvala Vam puno. Borbena7 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Simona_Iris odgovoreno: 24. svibanj 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 24. svibanj 2021. prije 3 sati , Borbena7 je napisao: Kontaktirajte javnog bilježnika i pitajte u kojoj je fazi postupak tj. gdje je zapelo sa rješenjem o obustavi postupka. Evo kontaktirala javnog bilježnika, on uopće nije dobio potvrdu da je dug podmiren 🤦♀️, te čim dobije potvrdu da će poslati rješenje o obustavi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
wrritteer odgovoreno: 24. svibanj 2021. Dijeli odgovoreno: 24. svibanj 2021. (uređeno) Rješenje o obustavi postupka je nebitno. Čak da i u DORu neće pisati da je pokrenuto utuženje ( a pokrenuto je ), upisani ste kao neuredan klijent zbog kašnjenja i pokretanja ovrhe. To u DORu stoji 4 godine što ne znači da vam neka od banaka neće dati kredit jer svaka ima svoja interna pravila,kod nekih je dovoljno da prođe 6 mjeseci npr. uređeno: 24. svibanj 2021. od wrritteer Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Simona_Iris odgovoreno: 24. svibanj 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 24. svibanj 2021. prije 20 minuta, wrritteer je napisao: Rješenje o obustavi postupka je nebitno. Čak da i u DORu neće pisati da je pokrenuto utuženje ( a pokrenuto je ), upisani ste kao neuredan klijent zbog kašnjenja i pokretanja ovrhe. To u DORu stoji 4 godine što ne znači da vam neka od banaka neće dati kredit jer svaka ima svoja interna pravila,kod nekih je dovoljno da prođe 6 mjeseci npr. Hvala na odgovoru Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mister-X odgovoreno: 24. svibanj 2021. Dijeli odgovoreno: 24. svibanj 2021. prije 16 minuta, wrritteer je napisao: Rješenje o obustavi postupka je nebitno. Čak da i u DORu neće pisati da je pokrenuto utuženje ( a pokrenuto je ), upisani ste kao neuredan klijent zbog kašnjenja i pokretanja ovrhe. To u DORu stoji 4 godine što ne znači da vam neka od banaka neće dati kredit jer svaka ima svoja interna pravila,kod nekih je dovoljno da prođe 6 mjeseci npr. apsolutno se slažem sa rečenim....4 godine će biti to vidljivo iz bilo kojeg da je razloga... jedino što neke banke ipak malo prave razliku ovisno što piše u DOR-u pa nije svejedno dal piše neuredan,utužen ili prodano Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Simona_Iris odgovoreno: 31. svibanj 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 31. svibanj 2021. Evo samo da Vam javim svima da idem sutra u Erste, da predajem dokumentaciju za kredit, zajedno sa svim Potvrdama i od Fine i od Dinersa, pa se nadam da cu uspjeti. Javim Vam. Hvala svima Borbena7 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.