Jump to content

Pad s marihuanom


heheheh

Preporučene objave

Naime, ja i jos frend smo pali s 25 g marihuane. U mene je bila samo vagica na kojoj kao ima tragova marihuane, a frendu su nasli 25. Sve je naravno za osobnu upotrebu, isli smo u stanicu gdje su nam napisali prekrsajnu a ne KAZNENU prijavu(njemu za 25, meni za vagicu). Da napomenem, sve je bilo u jednoj vrecici, nije u paketicima jer nismo imali takve namjere. Rekli su nam da ocekujemo poziv na sud i dobili onaj papir o oduzimanju predmeta i jos jedan na kojem pise za sta nas se tereti. Savjeti? kako da se ponasam ispred suca (naravno kajem se, student sam bez redovitih primanja, nece se ponoviti i i stvarno mi je zao). Ovo mi je prvi prekrsaj, dakle.do ovoga sam bio cist kao suza. Koje price da se drzim na sudu zbog jedne vagice... Da je sve bilo za osobnu upotrebu i da nisam imao namjere preprodavati itd.

 

Molim vas da mi pomognete i kazete koju otprilike kaznu ocekujete za mene a koliko za frenda i slobodno duzi odgovor dajte i bilo kakav savjet koji bi mi mogao biti od pomoci

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pošto su rekli da ćete dobit poziv na sud ići će s optužbom prijedlogom.Za tebe će predložit 5000 kn kazne pošto su pronađeni samo tragovi a za njega mogu tražit i 20 000 kn ili zatvor zbog veće količine.Naravno sud će u konačnici odlučiti koliko će bit.

Sam si si odgovorio kako ćeš se ponašati a ostalo ovisi na kojeg suca naiđete.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija