Jump to content

Krađa djeteta od 16 g.


Kolinda

Preporučene objave

Djete mi je uhvaćeno u trgovini da krade čokoladu. Ima 16 g.ide u srednju školu,pozvali su policiju koja je mene nazvala i sve mi objasnila, policajac mi je rekao da nemoramo dolaziti po njega pošto je put dalek već da ide kući busom. I nakon 3tjedna dobijem poziv da dođemo u centar za socijalnu skrb i ponesemo oibe od svih ukućana. Zanima me što sad možemo očekivati. Sin mi je priznao da je 2tjedna to radio sa prijateljem iz škole. Još samo da napomenem da je djete sa težim zdravstvenim oštećenjem za koje primamo uvećani doplatak i pomoć za njegu. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 22 sati , drot13 je napisao:

Policija ne obavještava školu, ali moguće je da će iz centra otići provjeriti i stanje u školi, pa će saznati. Međutim, ne radi se o nečem neuobičajenom za djecu tih godina i nitko to neće uzeti kao neku dramu, jedino je bitno da se ne ponavlja.

Dali mogu kako spriječiti odlazak u školu ,jer neznam kako bih se ponašala , sigurno neće više mu pasti na pamet da ukrade..ali mi je unatoč svemu ga žao jedva je stekao nove prijatelje ka je krenuo u srednju,ako se sazna bojim se da če ostati opet bez prijatelja

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 2 sati , Borbena7 je napisao:

Ne možete utjecati na postupanje CZSS. Štoviše ne bih Vam ni preporučila ovakvo ponašanje.

Hvala vam, nenalzi se čovjek bsvaki dan u ovakvim situacijama pa smo možda pogrešno se i izjasnila,kao čovjek dajem punu podršku svim ustanovama koje rade svoj posao. Samo neznam ni sama kako bih se ponašala tamo jer moje djete nije ni trebala to učiniti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija