Jump to content

Paušalni obrt - vise djelatnosti


Lemi051

Preporučene objave

Dobar dan

Zanima me da li se unutar postojeceg pausalnog obrta (npr.automehanicar ili frizer) koji je otvoren za neku djelatnos moze obavljati i neka druga vrsta djelatnosti npr. prodajom slika ili izradom nakita te da li je moguce onda na istu fiskalnu blagajnu ubaciti nove sifre za obavljanje te vrtste posla.

 

hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Možete donapisati nove djelatnosti.

Za prodaju slika treba Vam bilo koja SSS minimum trogodišnja.

Za izradu nakita: za bižuteriju ne treba ništa, za zlatni nakit treba zlatar s majstorskim ispitom, za srebrni ne treba ništa.

Ako se u prodavonici obavlja i neka druga djelatnost, prostor  namijenjen toj djelatnosti mora biti vidljivo odvojen od dijela prodavaonice namijenjenog trgovačkoj djelatnosti.

Trgovac može bez upisa u registar obavljati i druge poslove u manjem opsegu, koji služe obavljanju djelatnosti trgovine, a koji se obavljaju uz djelatnost trgovine. Tako Npr. frizerski salon može prodavati manje količine proizvoda za njegu kose i ne mora vaditi rješenje o minimalnim tehničkim uvjetima, ali ako želi prodavati slike onda mora biti vidljivo odvojeno i mora ići komisija gledati minimalne tehničke uvjete.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija