Jump to content

Upit


Valdino

Preporučene objave

Dana 20. 05. 2022. u 7:12, Valdino je napisao:

Pozdrav, 

Da li netko može odgovoriti koje su šanse da se žalba na riješenje mirovine usvoji, neki omjer i koliko se u pravilu čeka. 

Hvala 

ja sam u prvom mjesecu poslao zahtjev za preračun , jučer dobio odgovor . usvojeno... sad , zavisi po kojoj osnovi , zbog čega se žališ ?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

lakši stupanj sam PTSP osjetio  davne 1997 da odmah navedem dragovoljac 1990  do 1995  1576 dana borbeni sektor nisam ništa tražio pio terapiju radio privatno građevinu 2005 g pao u tešku depresiju i t d dvije godine skupio papire odnosno dokumentaciju sam predao na mirovinsko  napisao da sam ućesnik domovinskog rata da sam se razbolio i t d nakon2 mjeseca pozovu me na vještećenje  bila je 2008 godina prvo stupanska i drugo stupanska zagreb odmah mi dadu 50 rat 50 mir opća nesposobnost bez hrvi tako da mi je faktor bio 1.50hrvi nisam mogao dobiti takav je bio zakon 2016opet napišem sam na obični papir i tražim na moj zahtjev ponovnu procjenu za tjelesno oštečenje od dokumenata sam predao riješenje od mirovine ubrzo sam pozvan pišu 40 posto po pitanju bolesti i dobijem plavu iskaznicu zdrastvenu dođe zakon novi da možeš zatražiti status hrvi pravniku u uredu za obranu dostavim zdrastvenu dokumentaciju od svog lječnika cd gdje se vidi sve  prođem stručnu procjenu dva puta na vještačenje split dobijem za stalno 20 posto sada idem na pogoršanje imam dva psiho testa dnevna bolnica mišljenje od psihijaira hitna me odvela na psihijatriju na ležanje nema mijesta pojačali terapiju i poslali me kuči nisam napisao kad sam dobio status hrvi mirovina se povečala 850 kuna ali po zakono od 2010 godine kosoričin u manju mi za 425 kuna ovo vam pišem javim se svojoj doktorici da mi ispuni formular za pogoršanje dobijem odgovor da ona uopće ne zna da sam u mirovini  nazovem pravnika u uredu za obranu kaže mi da je moja doktorica kad sam tražio hrvi napisala da tražim mirovinu dalje ne debi on je to vidio kad sam mu dostavio dokumentaciju odnosno ce de sad se pitam ko je tu lud

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 mjeseci kasnije...

Imam jedno pitanje, zapravo tražim pomoć, a ne znam u koju rubriku da se ovdje javim. Naime, HRVI sam (sve u borbenom sektoru) i uskoro trebam dobiti stan. I sad nastupa moj problem. Zamolila bi sve branitelje koji imaju viška namještaja, a da im nije potreban, da mi se jave bilo kako jer ako i dobijem stan sa svojim ga primanjima neću imati čime namjestiti. Hvala Vam svima unaprijed. Inače živim u Zagrebu. Hvala još jednom.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija