Korisnik59 objavljeno: 30. rujan 2022. Dijeli objavljeno: 30. rujan 2022. (uređeno) Pozdrav, netko se parkira ovako zadnji nekolko mjeseci. Zvao sam pauk četri put do sad, a danas sam saznao da je prometni redar svaki put zakljucio da nema temelja za dizanje auta jer sam opet zvao i rekli su mi da je to bio ishod prethodni put te da neće ponovno dolaziti. Dakle nijednom taj auto nije pomaknut. Zivim tu vec 40 godina i nitko se tako ne parkira do tog nekog odnedavno zbog kafica pored. Smeta za uspet se na plato, pri izlazu s platoa otežava izlazak na cestu, a ukoliko dolaze auti iz oba smjera, bit ce tijesno + sve to uz zebru koju lagano zaklanja. Znate li mi rec kako to da ovo nije nepropisan parking? Pozdrav! uređeno: 30. rujan 2022. od Korisnik59 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 30. rujan 2022. Dijeli odgovoreno: 30. rujan 2022. Prekršaj je, preblizu je zebri i raskrižju. Idući put pošalji mail na redarstvo i traži pisani odgovor (to je moguće ako se predstaviš, tj. potpišeš). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Korisnik59 odgovoreno: 1. listopad 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 1. listopad 2022. prije 21 sati , drot13 je napisao: Prekršaj je, preblizu je zebri i raskrižju. Idući put pošalji mail na redarstvo i traži pisani odgovor (to je moguće ako se predstaviš, tj. potpišeš Hvala vam na odgovoru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 2. listopad 2022. Dijeli odgovoreno: 2. listopad 2022. Dana 30. 09. 2022. u 17:21, Korisnik59 je napisao: a danas sam saznao da je prometni redar svaki put zakljucio da nema temelja za dizanje auta.. Dobro je zaključio.Prekršaj postoji ali nije za odvoz. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Korisnik59 odgovoreno: 2. listopad 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 2. listopad 2022. prije 12 sati , sivko je napisao: Dobro je zaključio.Prekršaj postoji ali nije za odvoz. Možete li mi molim vas objasniti? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 3. listopad 2022. Dijeli odgovoreno: 3. listopad 2022. Nema zakonskih uvjeta za dizanje iz čl.84.U njemu je napisano kada ga se odvozi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Korisnik59 odgovoreno: 7. listopad 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 7. listopad 2022. Dana 03. 10. 2022. u 6:43, sivko je napisao: čl.84.U Po mom tumačenju ima jer smeta za promet. Loše je to što ima prostora za interpretaciju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.