toninac objavljeno: 9. listopad 2022. Dijeli objavljeno: 9. listopad 2022. Molim pravnu pomoć Pošto sam HRVI 30%,umirovljeni Maloljetni dragovoljaca D.rata,pripadnik 5i1 gbr. Zanima me dali imam pravo na braniteljskih dodatak,jer je bila priča da je ukinuta, sada se priča da se ima pravo.. Pa ako se ima pravo,tko ima? Unaprijed Hvala,l.p. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Skywalker007 odgovoreno: 9. listopad 2022. Dijeli odgovoreno: 9. listopad 2022. Poštovani, toga više nema. Ima 0,49 kn za 1 dan u borbenom sektoru i 10% uvećanje za status dragovoljca, uvećanje za osobno zvanje-čin po novom zakonu. Ako ste otišli prije 2018 godine u mirovinu onda su vam oni već uračunali status dragovoljaca i sve ostalo što je važilo po starom zakonu. prof 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
toninac odgovoreno: 10. listopad 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 10. listopad 2022. Hvala za info,l.p Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.