Jump to content

Hoće 30 000 kuna!


anonimno

Preporučene objave

Dobio sam preporučeno pismo nekog odvjetnika gdje traži 30 000 kn naknade za svog klijenta koji tvrdi da sam ga ja udario. Događaj se navodno zbio prije 13 mjeseci. Svjedoka nema. Ja u navedeno vrijeme fizički nisam mogao biti na tom mjestu. Oni me pozivaju na nekakvu nagodbu.Klijenta tog odvjetnika poznajem i s njime nisam već nekoliko godina u dobrim odnosima te mislim da je to nekakav pokušaj iznude novca. Što da ja radim sada? :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ili sami ili uzmite odvjetnika nek napiše pismo kao što ste sada nama lijepo objasnili. Napomenite na kraju, ako su vam priprijetili troškovima, da ih se ne bojite jer su činjenice na vašoj strani. Uostalom, temeljem čega on potražuje toliku svotu? Pitajte gdje se liječio i da li ima vještački nalaz, ako se radi o odšteti za nanesenu ozljedi.

 

Samo oštro i nedajte se zbuniti! ukoliko ste vi u pravu nemate razloga za brigu. moguće da vam napravi trošak ako započne postupak (tada obavezno uzmite odvjetnika), no ako dobijete spor imate pravo na trošak!

 

Sredite vi njega! :clint:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija