Jump to content

Rad u trgovini na novu godinu


Nives88

Preporučene objave

Poslodavac me je obavijestio da ću morati doći na posao na novu godinu (01.01.) tri dana prije nove godine. Radi se o trgovini, iako sama poslovnica nije bila otvorena za kupce već sam trebala doći zbog prilagodbe cijena, mijenjanje sa kuna na eure. Ja inače radim na odjelu delikatese. Odbila sam doći na posao, na što me je poslovođa nagovorio koristeći moje povjerenje da moram napisati pismeno da ne želim taj dan doći na posao, pod izlikom da to nije nista bitno i da ona samo to treba da proslijedi u upravu radi evidencije. Nisam se snašla u tom momentu, imam dobre odnose sa poslovođom i sa povjerenjem sam ručno napisala na papir što se od mene tražilo te potpisala (da odbijam raditi na novu godinu). Budući da sam načula da poslodavac kontaktira odvjetnika vezanot za ovo, zanima me koja su moja prava u ovakvoj sitiaciji i da li poslodavac ovo može iskorisiti da mi da otkaz?

uređeno: od Nives88
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poslovođa me je usmeno obavijestila tri dana prije da moram doći na novu godinu radi promjene cijena i rekla da je to kao usluga poslodavcu. Poslovnica nije bila otvorena a tako i moje radno mjesto na odjelu delikatese.

Odbijanje sam obrazložila na način da ne mogu učiniti uslugu poslodavcu jer me nisu na vrijeme obavijestili a ja sam već imala planove jer sam smatrala da je to neradni dan za cijelu poslovnicu. 

uređeno: od Nives88
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija