Jump to content

Kazneno djelo sunasljednice u ostavinskom postupku ?


artus

Preporučene objave

 

Po smrti ostavitelja sunasljednica se nije odazvala na na prvo ročište . Tom prilikom izjavio sam u zapisnik kako nemam dokaze o sveukupnoj ostavini budući da mi je sunasljednica zapriječila pristup stanu a time i pristup dokazima njegove imovine času smrti, te stoga zamolio da sud po službenoj dužnosti utvrdi sastav ostavine. Na drugom ročištu sunasljednica izjavila je kako sveukupna ostavina pripada samo njoj pa tako i stan koji je isplaćen njezinim novcem te zapisniku  priložila Izvadak iz  knjige položenih ugovora upisane u poduložak .... VLASNIK U CIJELOSTI. Naknadno od prodavatelja sa kojim je ostavitelj sklopio ugovor o kupnji stana utvrđeno  da  nije isplaćen u cijelosti i da sunasljednica vrši otplatu i na svoje ime,  a gore spomenuti Izvadak iz  knjige položenih ugovora glasio je na neku drugu osobu.

Dali je sunasljednica izvršila kazneno djelo dovodeći u zabludu hrvatsko pravosuđe ne poštujući odredbe Zakona o nasljeđivanju  ( prikrivanjem sveukupne ostavine i pokušaju obmane ), isto meni onemugućavati pristu stanu, time i dokazima ostale ostavine.Sve izneseno vidljivo je iz sudskih zapisnika.

Što mi je činiti. Na svakomu konstruktivnom odgovoru unaprijed zahvaljujem. Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija