Milo-M123 objavljeno: 25. siječnja Dijeli objavljeno: 25. siječnja Pozdrav, oduzeta mi je vozačka i izrečena zabrana polaganja na 2 godine. Za mjesec dana mi ističe zabrana polaganja, pa me zanima može li se malo prije upisati autoškola ili moram baš čekati točan datum kada istekne zabrana? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Milo-M123 odgovoreno: 25. siječnja Autor Dijeli odgovoreno: 25. siječnja Zvao sam i u policijsku postaju al uvijek se javi netko tko ne zna nista o tome, pa kaze zovite poslje ili sutra. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 25. siječnja Dijeli odgovoreno: 25. siječnja Možeš i prije upisati, ali polagati možeš nakon isteka. esigente 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
metopicsti odgovoreno: 29. siječnja Dijeli odgovoreno: 29. siječnja Imam isti slučaj samo mi je još 7 mjeseci do isteka. Znači mogu se upisati već sada u Auto školu i napraviti liječnički, odslušati i polagati ispite iz Prometnih i sigurnosnih pravila, prva pomoć i odvoziti svih 35 sati vožnje? Pošto sam A kategoriju položio 2 mjeseca prije oduzimanja vozačke dozvole, svejedno sve moram ispočetka? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 29. siječnja Dijeli odgovoreno: 29. siječnja Ako ti je poništena, sve moraš ispočetka. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mate254 odgovoreno: 2. veljače Dijeli odgovoreno: 2. veljače Dana 25. 01. 2023. u 22:10, drot13 je napisao: Možeš i prije upisati, ali polagati možeš nakon isteka. Pozdrav, znaci li to da se moze poloziti sve osim ispita voznje, pa da se on ide polagati nakon datuma isteka zabrane? Koliko prije se moze upisati u autoskolu? Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 3. veljače Dijeli odgovoreno: 3. veljače Točno. Pa upišeš par mjeseci prije i dok riješiš predavanja,prvu pomoć,vožnju taman dođe i polaganje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mate254 odgovoreno: 3. veljače Dijeli odgovoreno: 3. veljače Super, hvala na odgovoru! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.