Milo-M123 objavljeno: 25. siječanj 2023. Dijeli objavljeno: 25. siječanj 2023. Pozdrav, oduzeta mi je vozačka i izrečena zabrana polaganja na 2 godine. Za mjesec dana mi ističe zabrana polaganja, pa me zanima može li se malo prije upisati autoškola ili moram baš čekati točan datum kada istekne zabrana? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Milo-M123 odgovoreno: 25. siječanj 2023. Autor Dijeli odgovoreno: 25. siječanj 2023. Zvao sam i u policijsku postaju al uvijek se javi netko tko ne zna nista o tome, pa kaze zovite poslje ili sutra. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 25. siječanj 2023. Dijeli odgovoreno: 25. siječanj 2023. Možeš i prije upisati, ali polagati možeš nakon isteka. esigente i stradivari 1 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
metopicsti odgovoreno: 29. siječanj 2023. Dijeli odgovoreno: 29. siječanj 2023. Imam isti slučaj samo mi je još 7 mjeseci do isteka. Znači mogu se upisati već sada u Auto školu i napraviti liječnički, odslušati i polagati ispite iz Prometnih i sigurnosnih pravila, prva pomoć i odvoziti svih 35 sati vožnje? Pošto sam A kategoriju položio 2 mjeseca prije oduzimanja vozačke dozvole, svejedno sve moram ispočetka? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 29. siječanj 2023. Dijeli odgovoreno: 29. siječanj 2023. Ako ti je poništena, sve moraš ispočetka. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mate254 odgovoreno: 2. veljača 2023. Dijeli odgovoreno: 2. veljača 2023. Dana 25. 01. 2023. u 22:10, drot13 je napisao: Možeš i prije upisati, ali polagati možeš nakon isteka. Pozdrav, znaci li to da se moze poloziti sve osim ispita voznje, pa da se on ide polagati nakon datuma isteka zabrane? Koliko prije se moze upisati u autoskolu? Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 3. veljača 2023. Dijeli odgovoreno: 3. veljača 2023. Točno. Pa upišeš par mjeseci prije i dok riješiš predavanja,prvu pomoć,vožnju taman dođe i polaganje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mate254 odgovoreno: 3. veljača 2023. Dijeli odgovoreno: 3. veljača 2023. Super, hvala na odgovoru! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tomissto odgovoreno: 13. ožujka Dijeli odgovoreno: 13. ožujka Pozdrav ! Da li mi netko može odgovoriti koliko je poništavanje vozačke dozvole u skladu sa Ustavom RH ili sa temeljnim stečenim pravima u Europskoj uniji pri sudu za ljudska prava , pošto je svaka vozačka dozvola plačena od strane pojedinca i napisano uvjerenje o upravljanju motornim vozilom bez ograničenja valjanosti , znači trajno !!! To je isto kao da nakon završene škole tvoju svjedodžbu NETKO oduzme jer si zaboravio koliko je 2+2 !!! Ili ako doktoru pacijent umre treba mu oduzeti svjedodžbu , hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 14. ožujka Dijeli odgovoreno: 14. ožujka U skladu je s Ustavom. drot13 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tomissto odgovoreno: 14. ožujka Dijeli odgovoreno: 14. ožujka Hvala na odgovoru Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.