Jump to content

Privatni put


Elizabeta1974

Preporučene objave

Kupila sam  kuću sa zemljištem koje ima i put ali s time da je parcela zasebna čestica kao i put, oba dvoje se vodi na mene. Iza mene je samo jedna vikendica koja nema nigdje drugdje prilaz ,jedino po mom putu. Zanima me da li smijem stavit ogradu ,odnosno vrata na taj put , ne mislim zabraniti prolaz tim vikendašima, već mi je lakše ograditi 3 m umjesto 18m.  I općenito me zanimaju moja prava kao vlasnice puta. Inače to je bila jedna parcela ali u trenutku kupnje preko banke , morala sam odvojiti 55m2 za put za te susjede, jer oni nemaju drugi put. Taj put ja kosim i uredujem , ti vikendasi dodu par puta godišnje.put glasi na mene.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 4 minuta, Spitfire je napisao:

A valjalo bi vam se svejedno onda dogovoriti s vlasnicima vikendice, objasniti im da time ne gube pristup svojem vlasništvu, dati ima eventualno ključ ako istu mislite zaključavati jer imali upisano pravo služnosti ili ne, nekakov posjed puta imaju pa čisto da oni ne bi tražili posjedovnu zaštitu putem suda.

Ok, a da li moram dozvoliti i promet teretnih vozila? Kamioni ,bageri i slično?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija