Zoran12 objavljeno: 28. travanj 2023. Dijeli objavljeno: 28. travanj 2023. Umro mi je otac, imam i sestru. Otac se oženio prije 3 godine, njegova žena je došla živjeti kod njega u već izgrađenu kuću. Koju je on izgradio prije njezinog dolaska.Ona je bez primanja, svojih. Na ostavinskoj raspravi, koja nas očekuje, dali ona ima ista prava kao i mi njegova djeca? Bez obzira što nije sudjelovala u izgradnji kuće. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 28. travanj 2023. Dijeli odgovoreno: 28. travanj 2023. prije 26 minuta, Zoran12 je napisao: Koju je on izgradio prije njezinog dolaska. S Vašom majkom ili? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Zoran12 odgovoreno: 28. travanj 2023. Autor Dijeli odgovoreno: 28. travanj 2023. Ne, moj otac i majka su rastavljeni dugi niz godina, tako da je on samostalno izgradio tu kuću. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 28. travanj 2023. Dijeli odgovoreno: 28. travanj 2023. U tom slučaju ne radi se o bračnoj stečevini (u odnosu na Vašu majku), tako da ste ravnopravni zakonski nasljednici Vi, sestra i ta nova supruga. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Zoran12 odgovoreno: 28. travanj 2023. Autor Dijeli odgovoreno: 28. travanj 2023. Znači, bez obzira što je njegova sadašnja supruga s njim u braku 3 godine, i nije sudjelovala u izgradnji kuće, imamo ista prava kao i ona? Dijeli se na troje? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Zoran12 odgovoreno: 28. travanj 2023. Autor Dijeli odgovoreno: 28. travanj 2023. Izvinjavam se, ali to nije njihova bračna stečevina, jer je on kuću imao i prije braka sa njom. Zato smo malo zbunjeni i ja i sestra. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 28. travanj 2023. Dijeli odgovoreno: 28. travanj 2023. Sve što ostaje iza oca je ostavinska masa, a zakonski nasljednici ste vas troje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.