Jump to content

Seminar HOK


anonimno

Preporučene objave

Kolega, na to se moraš naviknuti na ovom forumu. I ja sam često znala postaviti pitanje na koje mi je trebao relativno brzi odgovor, ali vrlo često to bi bio pucanj u prazno. Ne trebam uopće govoriti koliko sam puta ja nekome odgovarala, pomagala i poslala mailom skripte, a valjda sam od tri osobe dobila nazad jedno najobičnije "hvala".

Djeluje kao da ovdje nitko nikakve informacije nema, ni iz prve, ni iz druge, ni iz treće ruke. No evo sad kad se treba saznati komisija upiti stižu non-stop... Kolege drage ne može se samo tražiti, nekad se mora nešto i dati...Čast izuzecima, naravno!!!

Eto sad mi je malo lakše, mislila sam ništa ne pisati, jer moj ispit je na svu sreću uspješno završio, ali ogorčenost na "kolege" mi je stalno bila tu negdje...

 

:-(

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ali ne radi se samo o seminaru!

Kad gledate koliko ljudi stavi pitanja na net, a koliko ih sluša ispit postotak je stvarno zanemariv. I to sve govorim, naravno, u odnosu na to koliko od njih skida pitanja s ovog foruma!

O drugim stvarima neću niti govoriti, ali ovdje uistinu ne vlada baš neka kolegijalnost. Meni je zadovoljstvo nekom pomoći i dalje ću to raditi, no ovdje ipak čovjek treba biti svjestan da velika većina ima džon obraz!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

o svim temama na koje kolege svakodnevno traže odgovore su već napisani traktati na ovom sajtu, samo treba potražiti na forumu. ali ne, nekima je lakše po stoti put upitati kako je na seminaru, kakav je Miletić ispitivač itd.

 

pa normalno da vas kolege odj......

seminar je godinama isti, ispitivači nisu transformeri da su malo ovakvi, a malo onakvi

 

razumijem da je ljudima frka prije pravosudnog i da bi za informaciju o njemu i svoju babu pitali, ali dajte molim vas

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ma uopće ne pričam o takvim stvarima!!! A usput i to je meni čak glupo, ako već i sam imaš neko iskustvo, nešto ažuiriarno ili lijepo sortirano, zašto onda ne poslati nekom kome treba već ga pustiti da se sam muči i gubi dragocijeno vrijeme. Eto u tome je ovdje ponajveći problem, znači ako sam se ja mučio muči se i ti. Upravo to mi je grozno. E i da, samo da napomenem nisam takve stvari tražio, već baš obrnuto sam sam ih slao okolo, no to me ne spriječava da se ljutim na ostale nekolegijalce!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ane je u pravu. Evo, ja sam bila na seminaru, sjedili smo po cijeli božji dan tamo (dobro, ne baš sve), interneta ni na vidiku, puca te apstinencijska kriza... strašno...

Meni je seminar bio sjajan što se tiče predavanja Garačićke i Kosa... predavači su fenomenalni... nismo na sve išli, Galić je jedan jako simpatičan čovjek, uz anegdote i diktiranje pitanja i odgovora sve je objasnio.

Oni koji su iz Zg ili koji često idu u Zg, komotno mogu otići u kopiraonu Mali Ivica i tamo će naći kompletna predavanja za kopirati i sve će im biti jasno, i bez sjedenja na seminaru.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija