hetta objavljeno: 24. kolovoza Dijeli objavljeno: 24. kolovoza Što mi treba za upravljanje vozilom hrv.registarskih oznaka, kojem je vlasnik član obitelji, a koristila bi auto na par dana za put u Njemačku? Punomoć prevedena i ovjerena od strane sudskog tumača? I ako tko zna, što je sa auto-osiguranjem, ako se ne daj bože tamo što dogodi? Trebam i to neko dodatno? Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 24. kolovoza Dijeli odgovoreno: 24. kolovoza Ne treba ti punomoć. Što se tiče osiguranja, vrijedi jednako kao i tu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
hetta odgovoreno: 24. kolovoza Autor Dijeli odgovoreno: 24. kolovoza Hm, ne treba mi punomoć? Malo me čudi to. Kao, ako nije prijavljeno vozilo kao ukradeno, smatra se da, čije god bilo, taj mi ga je dao na korištenje? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 24. kolovoza Dijeli odgovoreno: 24. kolovoza Da, oni mogu provjeriti je li vozilo ukradeno i to je dovoljno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.