Jump to content

Opravdanje


Nissa

Preporučene objave

Možda sam u krivu, ali DORH i pozivi, s pozivom se ništa ne rješava. možeš eventualno dobiti neku informaciju, ali da bi nešto riješio pozivom teško.

Prošao sam s njima jedan slučaj, sa pozivom se ništa ne rješava. Čak ni na dopise ne odgovaraju nekad a kamoli da se bi se poziva držali. Moraš imati dokaz, pisani.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 23 minuta, drot13 je napisao:

Pa i ti si mu napisao da može telefonom...

može telefonom, ali tada nema nikakav dokaz ako se što zakomplicira? Nazoveš DORH, prvo centralu pa te prespoje i što znaš sa kim si razgovarao, ali bitnije kako ćeš dokazati da si rekao to i to? Oni tamo razgovaraju međusobno, kod manjih djela neće im se dati pisati dopis, nego će samo prihvatiti da si nazvao, odgoditi postupak i to je to. I neće se zamarati s tim. Ali dokaz se mora imati. Nema igranja sa time, pa čak da si i čokoladu ukrao u Konzumu, i natovare ti još tjedan dva dužu kaznu jer nisi opravdao nedolazak.

Pismeno. Telefonom provjeriš ako su primili dopis, tek reda radi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kazna ne ovisi o tome jesi li im se javio ili nisi... Naravno, ako hoćeš biti apsolutno siguran da imaš dokaz da si im javio, komunicira se pismeno, mada niti to nije jamstvo da će oni opravdanje prihvatiti ako te baš hoće stisnuti. Međutim, kako se radi o ljudima pretrpanim poslom koji su normalni i imaju razumijevanja za ljude s kojima rade, najčešće im je samo informacija da ne možeš doći i brzi i jasni dogovor oko novog termina sve što im treba, pa ako kasnije ne misliš filozofirati, odgađati (kao oblik "obrane") i sl., niti s pozivom neće biti nikakvih problema.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija