Gifgod objavljeno: 26. rujna Dijeli objavljeno: 26. rujna Pozdrav, Dobio sam poziv sa suda u kojem se pozivam kao svjedok, razlog zbog kojeg se necu moci pojaviti na rocistu je taj sto necu biti u RH niti tada niti sljedecih par godina sigurno. Selimo se u Irsku i sad mene zanima sto sa tim? Hocu li biti primoran pojaviti se na sljedecem rocistu ili da ipak promijenim datum odlaska kako bi prisustvovao ovome sada? Radi se o prekrsaju u prometu, prijatelj je vozio automobil koji je bio u mom vlasnistvu.. ako je bitno napisem detalje, da ne duljim bezveze.. Unaprijed zahvalan Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 27. rujna Dijeli odgovoreno: 27. rujna Možeš nazvati sud da te sasluša prije odlaska.Ako se ne pojavljuješ ja sudu mogu izdat dovedeni nalog pa ako te kad policija pronađe u RH onda će te provest na sud. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Polidozvole odgovoreno: 20. listopada Dijeli odgovoreno: 20. listopada Slali su mi plave kuverte i trazili me policajci doma. Nakon pola godine krenuo za Hrvatsku i na granici aerodromu bila potjernica. Pušten uz uvjet da se odma sutra javim u stanicu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.