Jump to content

Višak kod novog poslodavca


Lustica

Preporučene objave

prije 11 sati , Lustica je napisao:

Radim u firmi 21 godinu,firma je prodana novom vlasniku,moje radno mjesto mu nije potrebno jer ima svoje ljude. Koja su moja prava?

htio bih još pitanja dodati, da ti se proba odgovoriti: a) što sa zahtjevom tih svojih ljudi u npr više od 20 godina si radila tu a oni te pitaju nakon godine dana za čega se koristila ova prostorija, b) gdje su lokacije sve dugotrajne imovine tj nekretnine ako znaš za to, c) kako ćete regulirati ono što si svojim umnim radom ostavila tvrtki, donijela poboljšanja u poslovnim procesima, d) ako si surađivala sa partnerima, pod kojim uvjetima će ti isti partneri surađivati sa novim "svojim ljudima", npr odgode plaćanja faktura, e) koliko godina nakon što im više nisi potrebna te smiju kontaktirati za bilo koja pitanja, eto to bi bila neka opća pitanja koja sam htio podijeliti, u svakom slučaju dobro pitanje si postavila

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 12 sati , Lustica je napisao:

radno mjesto mu nije potrebno jer ima svoje ljude

Što ovo točno znači? Jeste dobili bilo kakvu pisanu odluku?

Prodajom tvrtke novi poslodavac je stupio na mjesto starog poslodavca, a kao takav ima prava, ali i obveze prijašnjeg poslodavca. Što znači da otkaz Vašeg ugovora u radu mora imati pravnu osnovu, a izjava da on ima svoje ljude to svakako nije.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija