Jump to content

Prelazak iz profesionalne inv.mirovine u opću


SL161097

Preporučene objave

Kompletan spis o umirovljenju, rješenja, med.dokumentacija, potvrde, ratni put itd nalazi se u Vašem matičnom uredu mirovinskog i moraju Vam ga dati na uvid. U mom slučaju ja sam išao po svoj ratni put i dobio ga originalnog dok ga je službenica fotokopirala i priložila spisu. Ispočetka službenica na šalteru me hladno odbila (jer treba ići u arhivu), ali kad sam otišao kod voditelja poslovnice, on se ispričao i rekao da to mogu dobiti u svako doba te da se vratim za pola sata, kada me je spis čekao na šalteru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 48 minuta, SL161097 je napisao:

Ja sam to predao sa med.dokumentacijom za vještačenje (borbeni sektor,status dragovoljca i hrvi).A oni imaju moje podatke iz prvog rješenja kada sam umirovljen,tamo sve piše 

Ako ste predali to što navodite onda nema potrebe ništa više samo voditite računa kad stigne riješenje za mirovinu pa onda provjerite dali su vam sve uvažili ako nisu uputite žalbu u propisanom roku.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija