Jump to content

Plaćanje kazne po sudskom rješenju


anonimno

Preporučene objave

načini izvršenja novčanih kazni ovise o visini novčanih kazni. nije isto ako ste kažnjeni novčanom kaznom od 500,00 i 5000,00 kn. stoga, za precizniji odgovor, molim preciznije pitanje. (bez obzira što ste mladi, nezaposleni, nemate ništa na sebi, vas ne opravdava jer ste ipak i unatoč svim tim činjenicama uspjeli počiniti prekršaj).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

roditelji nisu dužni platiti vašu novčanu kaznu. to je njihova dobra volja. ona je izrečena vama i nitko drugi nije u obvezi plaćanje iste osim vas. novčana kazna u iznosu od 2.000,00 kn se izvršava na način da se po pravomoćnosti rješenja dostavlja nadležnoj poreznoj upravi na prisilnu naplatu gdje se ista izvršava šest mjeseci. ukoliko u roku od šest mjeseci prisilna naplata ne uspije, ista novčana kazna zamijenit će se mjerom zatvora, računajući svakih započetih 300,00 kn kao jedan dan zatvora,( u vašem slučaju bilo bi to sedam dana zatvora), s tim da najmanja mjera zatvora ne može biti kraća od tri dana niti duža od trideset dana, u smilsu čl. 45. zakona o prekršajima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ispunjene uplatnice ste trebali dobiti uz primjerak rješenja. novčane kazne se uplaćuju na žiroračun državnog proračuna 1001005-1863000160, a za ostale podatke (vrlo je važno) obratiti se sudu koji vam je to rješenje i dostavio. stoga, nemojte ju ispunjavati na svoju ruku, da ne bi kasnije imali problema......

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija