Jump to content

Zaklada


Grom

Preporučene objave

web stranica Zaklade: www.zaklada-branitelja.hr

 

Na navedenim stranicama još uvijek stoji:

"Iznos financijske pomoći koja se može dodijeliti za zapošljavanje i samozapošljavanje (članak 13. Pravilnika), te za životno osiguranje (članak 14. Pravilnika) nije definiran, već će se postupiti u skladu navedenih članaka" - što god to značilo.

Međutim, s obzirom da se u materijalima također navodi da se navedena financijska pomoć može ostvariti uz posebne uvjete koji se primjenjuju u Ministarstvu obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, za pretpostaviti je da će i iznos biti otprilike isti kao i za istoimenu mjeru koju provodi MOBMS (20.000,00 kn nepovratno).

 

Budući da se zahtjevi već šalju, moj Vam je savjet da skinete obrasce zahtjeva sa gore navedene stranice, ispunite ih i pošaljete na adresu Zaklade (nalazi se u lijevom gornjem kutu svakog zahtjeva) - naravno, ukoliko ispunjavate slijedeće opće uvjete:

- da ste hrvatski branitelj iz Domovinskoga rata ili član njegove obitelji;

- da redoviti i ostali novčani mjesečni prihod po članu zajedničkog kućanstva podnositelja zahtjeva iz prethodne kalendarske godine ne prelaze iznos od 60% proračunske osnovice u Republici Hrvatskoj (trenutni iznos 1.995, 60 kn po članu kućanstva);

- da dostavite popis pokretne i nepokretne imovine u vlasništvu.

 

Sve ostalo (dokaze koje treba priložiti uz zahtjeve, koje zahtjeve poslati i kako ih ispuniti, itd.) možete naći na nevedenoj web stranici Zaklade.

 

:-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija