Jump to content

vozačka, uvjetna , ponovno polaganje?


anonimno

Preporučene objave

Postovani,

 

Molim Vas za odgovor na sljedece pitanje.

 

2004. 5 mjesec istekla uvjetna od 5 godina.

Par dana prije isteka zaustavila mene i kolegu policija. Meni oduzela radi 0.61 promila njemu ne (poznaju se).

Vozacku sam mogao pokupiti nakon 24 sata ali iz revolta nisam do dan danas. Novcana kazna podmirena (2004.) cim je stiglo rjesenje od suda. Sad je pitanje ako vozacku i do dan danas nisam sredio tj. rjesio lijecnicki pa zatrazio novu nakon sto je istekla uvjetna od 5 godina da li to znaci da trebam ponovo polagati (ispiti, voznja)? :-?

 

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

obzirom da si odradio 5 godina uvjetne i nakon te pružene prilike da se popraviš i budeš obazriv sudionik u prometu ti zatečen da upravljaš vozilom pod utjecajem alkohola.... nisi napisao ono bitno a to je koji je bio razlog tih 5 godina uvjetne kazne.... predpostavljam da si prouzrokovao neku tešku prometnu nesreću sa smrtno stradalim osobama ili osobom,pa ako si i tada bio pod utjecajem alkohola za tebe je jedino rješenje nikad više ni pomisliti za volan i upravljati motornim vozilom..... kupi si recimo magarca pa lagano ,obzirom da jahač na životinji koji se kreće u prometu nema što izgubiti. :-o

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hmm, puno hvala na Vasim sugestijama i primjedbama... Nasrecu nije se desila nikakva nesreca a uvjetna 5 godina je bila stoga sto na zadnjemu psiho testu (kruznica) nisam na pravilan nacin rjesio.

No pitanje i dalje stoji al da preformuliram:

Da li se mora ponovno polagati (ispiti, voznja) ako nisam sredio vozacku. Znaci morao sam otici na policiju i zatraziti novu. Al velim proslo je sad vec vise od 3 godine kako to nisam napravio.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

vidi uvjetna kazna se dobije kao jedna od mjera izrečenih kazni..znači imaš upozorenje,novčana kazna,uvjetna kazna i kazna zatvora.... čudno je sve to da netko dobije uvjetnu kaznu poradi psiho testa.... nisam siguran u sve to skupa ili ti nisi dobro objasnio svoj problem.... no dobro ,posjeti nakbližu postaju prometne policije i tamo budeš dobio sve adekvatne odgovore koji tebe sad pate..... :idea:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija