Jump to content

Neuredna dostava


anonimno

Preporučene objave

Molim pomoć i savjet onih koji znaju i imaju volje! Poštar mi gveć odinama ubacuje u sandučić preporučena pisma (i tuđa), i sam potpisuje povratnice. Razgovarala sam s njim (samo se smije i pravi blesav),a pitala sam i na pošti u nadležnoj službi.Tamo su mi rekli da znaju za taj problem i da su već imali pritužbe ali da mu ne mogu ništa dok netko osobno (punim imenom i prezimenom) ne podnese službenu pritužbu, a tada bi mu dali nogu. Dakle, mene uvaljuju u probleme i ispalo bi kao da sam mu ja dala otkaz.Da li ignorirati takva pismena i kako poslije dokazati da ih nisam primila??

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Oprostite, ali 23 posjete i nitko da se oglasi. Stvarno mi je važno, radi se o ovrsi i ne znam što učiniti. U napasti sam da se oglušim, ali me prpa što i kako poslije??! Pogledala sam po forumu, ali nisam našla ništa što bi mi pomoglo, pitala i poznanike pravne struke - svako govori drugačije, pa, hmm ... lijepo molim, još nečije mišljenje ili savjet. :-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

gledaj meni se čini da je situacija ovakva...možeš doći u velike probleme ukoliko poštar npr. potpiše tvoje ime na dostavnicu, ti ne dobiješ ništa a na sudu imaju urednu dostavu...to je divan način za propustiti rok za žalbu, odgovor na tužbu, prigovor ili bilo šta...pa onda kada saznaš poslijedice i kada ti neko 5 godina bude odbijao 1/3 plaće dok ne dokažeš da nisi ti potpisao tko će biti kriv....savjet...Prijavi ga, nisi ti kriv što isti na krajnje bezobrazan način zlorabi svoje radno mjesto

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ne trebate se brinuti za sudbinu poštara. on se ne bi smio potpisivati na službena pismena, jer kako je već gore rečeno propuštate rokove i ne znate s kojim je datumom zaprimljeno.......stoga, upozorite ga da ćete ga prijaviti, a ako se i dalje bude smijao, onda se i vi njemu nasmijte i prijavite ga.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija