leopard objavljeno: 27. listopad 2007. Dijeli objavljeno: 27. listopad 2007. Moja baka je pred 15 god potpisala izjavu kako se više neće koristiti livadom od susjeda preko koje je prije toga redovito dolazila na svoju njivu (bila je primorana to podpisati jer ju je susjed tužio za ometanje posjeda, i sud je donio odluku). U međuvremenu je ona umrla i dali ja kao pravni nasljednik moram poštivati njezin potpis od prije 15 god, i ne prolaziti predmetnim zemljištem i sada, a budući sam odlučio obrađivati svoje zemljište. Faktički od tog potpisa do sada nije se njiva mogla koristiti. na koji način da dođem fizički i s strojevima do zemljišta, i da li je negdje navedeno u zakonu da mi se mora omogučiti pristup zemljištu da ga obrađujem i koristim. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
seven odgovoreno: 30. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 30. listopad 2007. možete od suda zahtjevati osnivanje služnosti nužnog prolaza ako do svoje nekretnine nemate nikakve ili nemate prikladne putne veze s javnim putem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.