vepeze objavljeno: 19. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 19. studeni 2007. Muž i ja nemamo djece. Da li u slučaju moje smrti pored muža još netko ima pravo na nužni dio (imam polubrata)? Željela bih muža unaprijed zaštititi od mogućih problema i ne znam koja je najbolja i najbezbolnija forma da to izvedem. Da li je između muža i žene moguće napraviti Ugovor o doživotnom uzdržavanju? Muž je strani državljanin i dio moje imovine je van Hrvatske. Uglavnom se radi o nekretninanama. Hvala unapijed!! V. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
notarica odgovoreno: 19. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 19. studeni 2007. Ako su vam roditelji već preminuli, suprug će vam biti jedini nasljednik. Tako da se ne morate brinuti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
vepeze odgovoreno: 26. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 26. studeni 2007. Puno vam hvala na odgovoru! V. :hvala: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.