Mata objavljeno: 1. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 1. siječanj 2008. Prije mjesec dana sam bio zaustavljen, nisam bio vezan, te mi je alkotestiranjem utvrđena količina od 0.2 promila (sa tolerancijom 0.1). Nakon 2 tjedna dobio sam poziv za prekršajni sud. U tome pozivu piše da sam išao od mjesta B prema mjestu A, a u stvari sam išao od mjesta A prema B. Policija me je zaustavila sa lijeve strane kolnika. To sam napomeno sutkinji no ona je rekla da je to ne interesira. Sad čekam riješenje...Dali bi moglo proći nepropisno zaustavljanje ? Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 2. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 2. siječanj 2008. Dali bi moglo proći nepropisno zaustavljanje ? Ne to ne bi moglo proći. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
alexavg odgovoreno: 2. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 2. siječanj 2008. , pa di si se baš na to našao vaditi od svih mogučih stvari Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mata odgovoreno: 2. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 2. siječanj 2008. Neznam kaj da napravim, kak da to riješim Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 2. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 2. siječanj 2008. Sukladno novom stanju u hrvatskom prekršajnom pravu, gdje će suci prekršajnih sudova, kao i Visokog prekršajnog suda, naglo biti rasterećeni zbog pojednstavljenja postupaka i produljenja zastara, plaćanje kazne je vrlo realna opcija Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
alexavg odgovoreno: 2. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 2. siječanj 2008. U biti sad čekate rješenje suda,jel tako? Jedino pisat žalbu kad dođe rješenje,drugo vam ni ne preostaje,trebali ste se ranije javiti! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mata odgovoreno: 3. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 3. siječanj 2008. Da, čekam riješenje. Nisam u mogućnosti platiti kaznu. Dali je moguće zamjeniti za rad za opće dobro? Ipak će kazna biti viša od 500kn, ali dali mogu moliti smanjenje kazne s obzirom da je to prvi prekršaj? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
TomislavK odgovoreno: 3. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 3. siječanj 2008. Iz iskustva: moguće je složiti dobru žalbu i izbjeći svaku kaznu a ako nemaš volje igrati se sa sucima možeš ili smanjiti kaznu ili ju platiti u više rata (prema dogovoru sa sucem). +ako je prvi prekršaj bodovi se neće pisati i u slučaju dobivanja kazne (naravno i to u dogovoru sa sucem-ssamo treba biti kulturan i pokazati poštovanje prema instituciji Suda...) iz iskustva... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
alexavg odgovoreno: 3. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 3. siječanj 2008. Da ali za sve to je kasno kad je ročište več prošlo,dakle ostaje jedino žalba vps-u,a dok do svega toga dođe(i rješenja vps-a) nek stavi svaki dan po 2 kune sastrane i imat će za platit Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.