Jump to content

udar auta na pješaka na zebri!


MG

Preporučene objave

Sjledece se dogodilo... Izlazila sam na glavnu ulicu s automobilom i nisam vidjela pješaka i lagano sam ga trknula. Na pješačkom prijelazu. Nisam brzo volzila buduci da sam tek kretala. Pješak je tvrdio da mu nije nista iako sam inzistirala da otiđemo zajedno u bolnicu i provjerimo stanje. Kasnije sam doznala da je ipak otišao u bolnicu. Pitanje je sljedeće; koja je prekršajna snakcija u slučaju da priznam da sam kriva i kako ce stvari teči, budući da nije došlo do težih ozljeda.

Unaprijed hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da, ali nije bilo ocevida. Pješak je otišao u bolnicu tek navečer. I da li je sankcija uz novčanu mozda i oduzimanje vozačke? I zanima me kolika je mogućnost da ce doći do građanske tužbe s obzirom na to da nema vecih ozljeda? A što se tiče nematerijalne štete isto tako mislim da nije bilo većih šokova i još sam inzistirala da ga odmah nakon nesreće odvedem u bolnicu? fala!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ako se pješak prijavio u bolnicu ista je vjerojatno ispunila tzv. crvenu prijavu i istu proslijedila bolnici, tako da vam prekršajni postupak vjerojatno ne gine...

 

što se tiče građanske tužbe do iste neče doći, jer će oštećenik štetu potraživati od Vašeg osiguranja. Ovo se na vas može odreziti skidanjem pogodnosti kod osiguravatelja( ako ste ih imali, npr. 50% popusta na policu ili slično, no kako niste bili pijani osiguranje od vas neće tražiti regres

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija