Jump to content

ne spavamo


Biberče

Preporučene objave

Molim pametne ljude za savjet:

U zgradi s 5 privatnih stanova je prodan jedan od njih i u njemu je osvanuo obrt - solarij.

Zanima me :

1- je li vlasnik morao dobiti nasu suglasnost za obavljanje te djelatnosti?

2- od koje službe možemo zatražiti mjerenje štetnog zračenja?

 

Molim za pomoć sve dobre ljude, jer već 2 godine nismo prespavali niti jednu cijelu noć, a o zdravstvenim tegobama da ne pričam. :-o

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

ma vi niste normalni..

oni od svjetla ne spavaju..

e pa dakle, postoje 3 vrste UV zračenja UV-A koje nam daje onu krasnu smeđu boju, UV-B koje nam daje onu ne toliko krasnu ali ipak crvenu boju, i na kraju UV-C koja izaziva rak kože..

solarij emitira prva dva, s time da kada počne emitirati više B nego A treba mjenjati lampe a za to se eto u novije vrijeme brinu nadležne inspekcije

pretpostavljam da si još kao malo dijete shvatio da se oko tebe kad ima sunca kreće nešto što liči na tebe ali je crno, tzv sjena koja se stvori jer svjetlost ne prolazi kroz tebe kao ni kroz neki drugi čvrsti predmet.. shvaćaš kamo ova priča vodi?

za svaki slučaj - nikakvo zračenje ne dolazi do tebe jer je između vas Z-I-D, a to što ti i tko već ne spavate ima veze sa vašom psihom i eventualnom zavisti na susjeda koji radi sam za sebe..

ali to je samo moje osobno mišljenje potkovano desetogodišnjim iskustvom rada u toj grani, ovoj kozmetičkoj, ne sa pacijentima.. to i isto toliko godina spavanja u kući sa solarijem a spavam ko beba..

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zahvaljujem se na izražavanju Vašeg mišljenja o ovoj temi. Lijepo je od vas što ste ga izrazili i forum služi tome. Međutim, osobne ocjene psihičkog stanja drugih korisnika su doista nepotrebne i neprimjerene.

Molim Vas pročitajte pravila foruma ovdje i uprite sve snage kako biste ubuduće mišljenja izražavali u skladu s njima. :pravila:

 

Tnx :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija