Jump to content

Mala konfuzija


mandarina

Preporučene objave

Eto imam jedne krasne susjede - radi se o jednom starijem bračnom paru koji su me zamolili za jedan savjet - a za koji nisam kompetentna - a ni meni nije baš jasno - što je u redu a što ne.

Radi se o tome da imaju dvoje djece od kojih je jedno oženjeno i ima dvoje djece (znači radi se o unucima) i njihov sin ima velike dugove - koje ne može vratiti zbog male plaće.

Želja im je da im sin sve ne "potrajba" te im je želja ostaviti unucima stan u kojemu žive (barem nešto)- jer su kuću ostavili sa oporukom drugom sinu koji se slaže s time. Spremni su napraviti oporuku kojom nakon njihove smrti ostavljaju taj stan unucima.

E sada postaje zanimljivo - postoji ona famozna rečenica - odričem se svog nasljedstva u svoje ime i u ime svojih potomaka?????

To bi na kraju krajeva otac za svoju djecu i učinio da mu ne pljene taj stan koju baka i djeda žele ostaviti svojim unucima - i kako je to sada moguće???

Fakat je malo konfuzno te su sada stvarno u nedoumici što napraviti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija