Jump to content

POMOĆ!!


bibianna_22

Preporučene objave

Zaustavila me policija,kad sam se vozila doma od prijateljice...popila jesam ,al nisam bila pijana....koncentracija alkohola je bila 0,61 promila(2,000 kn i 3 mjeseca bez vozačke)...puhala sam na alkometar...napisali zapisnik,al se nisam potpisala.Kako dalje?Oduzeta mi je vozačka na 24 sata.Danas idemo po nju.Kad mogu očekivati poziv da uručim vozačku?Kad mogu pisati žalbu za smanjene kazne i oduzimanje vozačke na manji rok?Nisam bila do sad nikad kažnjavana...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

dobti ćete poziv za saslušanje pred sucem....to što niste potpisali zapisnik o ispitivanju alkoholziranosti ne umanjuje vašu krivnju, niti ste u boljem položaju. kad sudac donese rješenje (nakon što obavi saslušanja i izvede sve potrebne dokaze), dobit ćete isto na kućnu adresu i na isto imate pravo žalbe. alkohol je jedna vrsta prerkšaja na koju se ne gleda blagonaklono.....a dosadašnja nekažnjavanost može biti olakotna okolnost.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija