bibianna_22 objavljeno: 11. veljača 2008. Dijeli objavljeno: 11. veljača 2008. Zaustavila me policija,kad sam se vozila doma od prijateljice...popila jesam ,al nisam bila pijana....koncentracija alkohola je bila 0,61 promila(2,000 kn i 3 mjeseca bez vozačke)...puhala sam na alkometar...napisali zapisnik,al se nisam potpisala.Kako dalje?Oduzeta mi je vozačka na 24 sata.Danas idemo po nju.Kad mogu očekivati poziv da uručim vozačku?Kad mogu pisati žalbu za smanjene kazne i oduzimanje vozačke na manji rok?Nisam bila do sad nikad kažnjavana... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zvrka odgovoreno: 11. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 11. veljača 2008. dobti ćete poziv za saslušanje pred sucem....to što niste potpisali zapisnik o ispitivanju alkoholziranosti ne umanjuje vašu krivnju, niti ste u boljem položaju. kad sudac donese rješenje (nakon što obavi saslušanja i izvede sve potrebne dokaze), dobit ćete isto na kućnu adresu i na isto imate pravo žalbe. alkohol je jedna vrsta prerkšaja na koju se ne gleda blagonaklono.....a dosadašnja nekažnjavanost može biti olakotna okolnost. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bibianna_22 odgovoreno: 11. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 11. veljača 2008. i kad mogu očekivati taj poziv? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zvrka odgovoreno: 11. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 11. veljača 2008. teško je reći. ovisi o zatrpanosti kako policije tako i suda....u svakom slučaju, novi zakon "šljaka", pa ćete i vi vjerujem, brzo doći na red... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bibianna_22 odgovoreno: 11. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 11. veljača 2008. znači na meni je sad da čekam toliko dugo dok ne dobijem poziv?!?i onda ako hoću pišem žalbu?a jel mogu dobiti primjer kako se to piše? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.