Jump to content

Da li policija ovo smije raditi???


Tovar13

Preporučene objave

Slučaj broj 2 - prijatelj u gabuli. Bili smo vani, pili smo i ja i prijatelj. Upravljao je autom te je zatim parkirao, izgasio automobil te skinuo pojas. Ostali smo pričati u autu nekih 6 - 7 minuta, a zatim se iza nas stvori policijsko vozilo. Dobra večer, dokumenti, bla, bla i jesti li šta pili i molimo vas izađite za alkotest. Ja se derem na prijatelja da ne izlazi jer nije zaustavljen dok je upravljao vozilom, niti više ima namjeru upravljat vozilom. Budala izađe napuše 0,60. Kakvu obranu može iznijeti na sudu i da li policija ima pravo ovo raditi ako je vozilo bilo parkirano, ugašeno i vozač nema više namjeru voziti. Hvala. Ima 2 svjedoka da je bio parkiran mene i njegova cura.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Neka veli sve kako je bilo i neka veli da je policajac bazdio po alkoholu tocnije po rakiji i drzi se te price i neka ova 2 svjedoka to potvrde.

 

ovo pricam jer ni sam nisam vjerovao ali mi je pricao ovu zgodu susjed policajac i na takav je nacin jedan njegov kolega imao na sudu gdje su se ovi uporno drzali price..

 

na kraju je sudenje prekinuto (neznam nakon kojeg vremena)

jer sud nije mogao sa sigurnoscu utvrditi pravu istinu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

I još neka kaže kako je policajac bio nadrogiran i da vara ženu tako da ti prijatelj odmah dobije najveću moguću kaznu i svaki sljedeći put provjeravanje da li ima iglu u prvoj pomoći, reflektirajući prsluk, pravilnu šaru na gumama, ispravno ulje u kočnicama, suh motor i slično.

 

Inače suđenje koje spominjete je najvjerojatnije prekinuto zbog približavanja zastare, što je inače po novom zakonu gotovo nemoguće

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija