Jump to content

podjela imovine traje 21 godinu,djeca bez alimentacije,hvala tata


pingvin

Preporučene objave

evo da se ija ispričam o mom dragom tati,

1987 zahtjev za rastavom , što je nakon 2 godine prijetnji, omalovažavanja i uvreda sretno i bez tjelesnih posljedica (o duševnim da i ne pričam)okonćano u korist moje mame.

podjela imovine traje još dan danas, alimentaciju koju je sud dosudio meni i bratu nismo nikad ni vidjeli.

preciznije, ja ,mama i brat završili smo na cesti sa tri kese odjeće.

moj tkz. otac nudio mi je (tada 14 god.) da dođem kuči gledat video i svirat gitaru, što sam tada i odbio.

zanima me koliko je godina republika hrvatska predvidila za raspodjelu imovine jer moj(tata) uživa sa svojom ženom u cijeloj kuči koju iznajmljuje več godinama, dok žena sa dvoje tada malodobne djece živi ispod svih minimuma. ovo pitanje postavlj otac dva sina.(za koje moj tata kaže da je on njihov pravi dida) a živi par kilometara od njih a nikad ne pita ni za dicu ni za unuke.

volio bih kad bih mogao napraviti mami kuću da počne neki novi život bez sudova i ovakve birokracije u kojoj ne majka sa djecom imaju prava nego tata sa novcem. pozdrav :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Dragi pingvinu,

 

Isti problem ima i moja mama sa mojim tatom. Vezano uz to sam i postavila pitanje u forumu(na koje se nadam da ću dobiti odgovor). Roditelji su se uspjeli rasvesti nakon 7 mj. kako i sam kažeš puno omalovažavanja, prijetnji i uvreda od strane moga oca, koji je btw već tada živio nekoliko godina sa curom mojih godina i čekao djete. Majka je znala da ima ljubavnicu, ali kako je otac živio u zg. nije znala da je njegova veza ozbiljna, a pogotovo da čeka djete, a razišli su se u dogovoru da se neće razvoditi iz razloga da ne trančiraju imovinu jer imaju 58 g. Naravno ljubavnica je dovukla svoje kofere u stan za koji niti ja niti moja majka nismo imale ključeve. Da ne govorim o njegovom skupom autu u kojemu se nismo vozile, vikendici koju je čuvao samo za sebe, i još mnogome drugome. Dakle majka nije imala niti mogućnost uživati u svome vlasništvu, niti mu je imala pristup. Gdje su sudovi po tome pitanju, i naša draga Jadrančića Kosor! Kada je čula za situaciju podnjela je zahtjev za razvod. Nevjerojatno je da joj razvod nije htio dati, prijetio je, radio scene, odugovlačio postupak........... da ne navodim da je sud to sve tolerirao 7 mj. iako je ona navela u zahtjevu sve navedeno. Nedavno su se razveli i sada slijedi mučna i dugotrajna podjela imovine. Sva imovina je na moga oca, naravno, jer su žene uvijek bile glupe koze, a i dalje su, i neka sve bude na mužića, kao nisu valjda sposobne raspolagati i upravljati svojom imovinom. Ne mogu uopće zamisliti koliko će trajati upisivanje moje mame kao suvlasnice na svojoj imovini, a tek koliko će se onda čekati odluka suda. Nadam se samo da će uspjeti sačuvati živce i imati dalje miran i dostojanstven život. Puno sreće tebi i tvojoj mami.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija