crnamamba objavljeno: 25. veljača 2008. Dijeli objavljeno: 25. veljača 2008. Pozdrav svima, i pitanjce ) 29.01.2008. godine bio sam kod područnog vještaka na obnovi postupka i odmah drugi dan dobio obavijest poštom da mi je predmet otišao na reviziju u ZG. E sada imam pitanje: na upitima na evidenciji u HZMO mi stoji ovako (obratite pažnju na datume) -07.02.2008. Područna služba -arhiviranje spisa u rok (rok provedbe MIO) -08.02. Središnja služba spis rješen -arhiviran ( a/a arhiv ad acta) Ako netko možda ima kakvo saznanje što bi to značilo, dali je moguće da je revizija obavljena i predmet već vraćen u Područnu službu, ali kako je moguće 07.02. arhiviranje spisa u rok, a već 08.02. spis rješen u Središnjoj službi?? Ja još ništa nisam dobio nikakve papire i nekako mi se to malo čini sve zbrćkano ili ???!!! Hvala svima na odgovorima ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
imported_nikša odgovoreno: 25. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 25. veljača 2008. ...to će najvjerovatnje bit da ti je odredio produženje lječenja... možda ti je nedostajalo što od dokumentacije?... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 26. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 26. veljača 2008. -07.02.2008. Područna služba -arhiviranje spisa u rok (rok provedbe MIO) mirovinski čeka na dokumentaciju koja im nedostaje a poslali su zahtjev npr. tvom poslodavcu -08.02. Središnja služba spis rješen -arhiviran ( a/a arhiv ad acta) sva potrebna dokumentacija je prikupljena i šalje se u središnji ured. uskoro ćeš na upitima vidjeti da je predmet u područnom uredu gdje će prolaziti kod 2-3 referenta. kad bude kod referenta za nacrt za izradu rješenja onda očekuješ poštara. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
crnamamba odgovoreno: 26. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 26. veljača 2008. Hvala Esad, Ali nešto mi malo nije jasno, jer znam da mi je predmet trebao biti na reviziji kod "T" nekako mi se to čini malo prebrzo... ili će to tek sad ići kod Njega?! Malo me to buni! ..ili su i oni ubacili u petu brzinu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sterop odgovoreno: 26. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 26. veljača 2008. J čuo da je gos.T u mirovini ko je sada glavna Faca!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 27. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 27. veljača 2008. crnamamba je napisao: Hvala Esad, Ali nešto mi malo nije jasno, jer znam da mi je predmet trebao biti na reviziji kod "T" nekako mi se to čini malo prebrzo... ili će to tek sad ići kod Njega?! Malo me to buni! ..ili su i oni ubacili u petu brzinu pa i nije tako brzo jer se budeš načekao dok spis rješ u područnom uredu, sve zavisi koliko ima zaposlenika u tvom područnom uredu, kod mene u sisku imaju ogromnu zgradu pa ide sporije Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 27. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 27. veljača 2008. sterop je napisao: J čuo da je gos.T u mirovini ko je sada glavna Faca!!! može biti da ga je uskok umirovio Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
crnamamba odgovoreno: 27. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 27. veljača 2008. da, morat ću se prošetat do područnog. Javit ću svakako kako sam prošao i koliko je vremena trebalo od vještaka pa do kraja Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
flak odgovoreno: 27. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 27. veljača 2008. taj glas o tabiki je i do mene dopro Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 27. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 27. veljača 2008. To sam čuo još početkom godine, moguće da je otišao u mirovinu i honorano radi kao revizor u MOBMS-u. Znači nije se ništa promijenilo. Bez obzira tko kod bio imenom i prezimenom na tom položaju, zna se ćemu to radno mjesto služi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.