Delta70 objavljeno: 26. veljača 2008. Dijeli objavljeno: 26. veljača 2008. istekao mi je rvi,imao sam na osnovu njega 1,50,u medjuvremenu sam i zalbu podnio zbog tog koef.,dali nakon isteka rvi-a u mirovini kao izracunu padam na 1,10,onda mi se mirovina smanjuje sa 1800 na 1000,kako zivjeti,i dali je to tako. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sterop odgovoreno: 26. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 26. veljača 2008. Znači nisi uspio žalbu povuć,a što se ovoga tiće znam još njih kojima je istekao RVI ali i dalje primaju istu mirovinu;e sad moje je mišljenje da trebaš predat papire kod doka pa ponovo pred komisiju ili ti se može desit da ti automatcki produže RVI na kontu starih nalaza ili če te zvat da izađeš predkomisiju naravno sa mogućnošču što više novih nalaza ..(ali najprije od ovog svega ja mislim da bi trebao pokrenit ponovni postupak )toliko od mene možda je neko to prošao pa ti bolje objasni poz.......... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Delta70 odgovoreno: 26. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 26. veljača 2008. prijatelju,nemogu na ponovno vjestacenje dok mi na zalbu ne odrovore,a za rvi sam predao papire pa sad cekam,jedina caka je u tome sto u komisiji plp u osijeku bio doktor koji je uhicen,neznam jel rade Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
planina odgovoreno: 26. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 26. veljača 2008. sory..ali nekužim kako ti je istekao hrvi...a što se tiče mirovinskog oni ti priznaju i produže hrvi dok god nedobiju novo riješenje koje ti ga produžuje ili ukida... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Delta70 odgovoreno: 26. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 26. veljača 2008. privremeno rijesenje o invalidnosti do 31.1.2008.onda opet na komisije,znaci ,ostaje mi iznos koji primam Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Razvodnik odgovoreno: 26. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 26. veljača 2008. Ostaje ti iznos koji primaš, ako iz HZMO tražu novo rješenje o HRVI a ti ga još nisi dobio onda iz Ministarstva branitelja uzmeš potvrdu da je u postupku, odneseš u HZMO i to je sve. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
planina odgovoreno: 26. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 26. veljača 2008. tako bi trebalo biti,jer ja sam to pitao u mirovinskom i dok im nedođe riješenje da je drugačije,oni ti mirovinu neče dirati....nemoj ih samo puno zvati i pitati,riješavaj status a ako te se sjete saznačeš... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 27. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 27. veljača 2008. mirovina ti ostaje kakva je bila, rješavaj rvi a s obzirom da si uložio žalbu na omjer ne možeš obnavljati postupak u mirovinskom dok se žalba ne rješi.. nego nije mi jasno kako to da si imao faktor 1,5 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Delta70 odgovoreno: 27. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 27. veljača 2008. referent mi je obracunao 1,85 ali kontrolor nije uzeo u obzir,kaze,vise vremena proveo u hv-u,zbog toga sam se prvenstveno zalio- Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 28. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 28. veljača 2008. opet mi nije jasno, vjerovatno si pobrkao mirovinski i polazni faktor. mirovinski faktor za opću nesposobnost je 1,0 a za profesionalnu 0,8. a vezano za polazni faktor ako si dragovoljac sa statusom rvi mora biti 1,85. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Delta70 odgovoreno: 28. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 28. veljača 2008. nisam pobrkao,imam prof. koja je 0,8 ,nisam drag.,ali sam proveo jedno vrijeme kao specijalac,to mi nije priznato na 1,85 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 28. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 28. veljača 2008. nikad se načuditi našim zakonima i pravilnicima jer npr pričuvni specijalna policija sa rvi dobiva stožernog narednika. dakle ista priča kako hv rješava status svojih branitelja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.