voki objavljeno: 3. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 3. ožujak 2008. Lijepo molim ako netko zna što je sa Zakonom o zaštiti zviždača? Pročitala sam članak od Mrljavca "Bez potpore izmjena Zakona o državnim službenicima" u kojem se govori o odredbi za zaštitu zviždača koja bi se uključila u novi Zakon o državnim službenicima a s druge strane sam čula da je u izradi zakon o zaštiti zviždača, pa čak i da je izrađen. Ako netko zna što je od ovoga točno, znači da li će se raditi novi zakon o zaštiti zviždača ili će se odredbe o tome uključiti u novi zakon o državnimslužbenicima? Molim informaciju. Hvala! Pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 3. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 3. ožujak 2008. Čini se da ništa od toga. Nešto o tome možete pročitati i ovdje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
voki odgovoreno: 3. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 3. ožujak 2008. Vidjela sam to. Ipak hvala! Mislim da smo još jaaako daleko od zaštite zviždača. Pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
voki odgovoreno: 10. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 10. ožujak 2008. Samo za informaciju ako nekom slučajno treba da su bile izmjene i dopune Zakona o državnim službenicima i između ostalog sadrže jednu novu odredbu o zaštiti zviždača. Pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.