doki objavljeno: 13. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 13. ožujak 2008. Nedavno mi je istekao pripravnički staž, i položila sam stručni ispit. Iz toga slijedi i plaća po novom koeficjentu. Znači li to da bi mi se trebao pronijeniti i ugovor o radu? U ugovoru mi stoji da sam zaposlena kao pripravnik, a ističe za dvije godine. Molim ako ko zna. Mislim se postoji li šansa da dobijem ugovor na neodređeno pa... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ksx odgovoreno: 14. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 14. ožujak 2008. doki je napisao: Nedavno mi je istekao pripravnički staž, i položila sam stručni ispit. Iz toga slijedi i plaća po novom koeficjentu. Znači li to da bi mi se trebao pronijeniti i ugovor o radu? U ugovoru mi stoji da sam zaposlena kao pripravnik, a ističe za dvije godine. Molim ako ko zna. Mislim se postoji li šansa da dobijem ugovor na neodređeno pa... ukoliko ste ugovorili radni odnos kao pripravnik i pripravnički staž Vam je istekao a u ugovoru ne piše ništa tada Vam je i takav ugovor o radu istekao ukoliko Vam još ugovor o radu nije istekao a položili ste stručni ispit tada Vam pripadaju i sva prava koja pripadaju osobama sa stručnim ispitom jer podrazumjeva se da kad ste položili stručni ispit više niste pripravnik, ali i takav ugovor će Vam isteći za 2 godine ukoliko ne sklopite novi ugovor o radu. a sad dal ćete dobiti novi ugovor o radu na određeno ili neodređeno to ovisi o volji poslodavca i njegovim potrebama. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.