Jump to content

Navodno sam uvrijedio poslovnog partnera... help & hurry!


aquarius

Preporučene objave

Zaposlen sam u d.d. Nedavno sam odvezao osobni automobil u vlasništvu druge fizičke osobe (cure) kod poslovnog partnera koji ima ovlašteni servis za tu marku vozila. Nakon obavljenog servisa (koji je trajao duplo duže od predviđenog i koji je naplaćen duplo više od predviđenog), zaprimio sam poziv na telefon, čini mi se PZ auto, rečeno mi je da vrše anketu oko kvalitete servisa i ocjenu njihovih usluga, te sam bio zamoljen ocijeniti kvalitetu servisa. Postavljeno mi je nekih 15-ak pitanja na koja sam odgovorio objektivno i iskreno. Moji odgovori su izgleda predočeni vlasniku tog servisa (možda anonimno, a možda i ne, ne bih znao). Kako su svi odgovori koje sam dao navodili da nisam zadovoljan uslugom servisa, vlasnik je uputio mail mojim nadređenima te najavio prekid poslovne suradnje zbog toga što sam ga ja "ocrnio i oblatio". Sada moji nadređeni traže objašnjenje što se zapravo dogodilo, a to sam upravo i opisao.

Naglasio bih da sam u servis odvezao auto moje buduće supruge jer je ona bila spriječena doći, otišao sam tamo kao i svaka druga stranka. Niti sam tražio povlasticu u servisu u bilo kojem smislu (vrijeme dolaska, popust na radove i slično).

Dakle dovezao sam tuđe auto na servis i nakon preuzimanja istoga, istinito sam odgovorio na postavljena pitanja od PZ auta. Poslvni partner će prekinuti suradnju s mojim poslodavcem sve dok sam ja na rukovodećem položaju, tj. drugim rječima traži moju smjenu. Sam sam ponudio moju smjenu ukoliko će to pomoći u rješavanju ove situacije, iako mi je sad žao jer partneru nisam naudio u poslovnom smislu već sam dao ocjenu samo kao korisnik njegovih usluga - kupac.

Molim Vas koje su moje opcije, ima li me poslodavac pravo smijeniti ili dati otkaz? Što biste mi savjetovali?

Unaprijed hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

A da ti lijepo tzv.poslovnom partneru napomeneš da se ankete obavljaju anonimno, te ako je anketa u kojoj si ti dao ime i prezime, tada je čiko napravio veliku grešku. Naime bez tvoje dozvole ne može koristiti tvoje podatke, a on ne samo da ih je iskoristio nego je i ugrozio tvoju egzistenciju... Na svu sreću da nemaš nikakvih poslijedica, ali možda ne bi bilo loše da se i to napomene...jer na kraju ti si tamo došao kao korisnik usluge, potrošač, a ne kao poslovni partner

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija