Jump to content

Etika


ossijek

Preporučene objave

U parničnom sam postupku. Odvjetnik kojeg sam uzeo "vuče me za nos". Određen je datum za ročište (na kojem nisam bio) i nakon koga mi je odvjetnik stalno (u tel. razogovoru) govorio da čeka presudu i da će on mene zvati. Nakon pola godine,iste priče,odlazim do njega i tražim sve zapisnike i tada otkrivam da su bila još 4 ročišta (?). Inače,njegovo ponašanje je vrlo čudno od prvog dana,ali sam mislio da je to njegov stil. Da li i suprotna strana može njega "unajmiti" za "sporednog" odvjetnika,jer sam čuo za takve slučajeve. Ako da,može li se to otkriti? Da li da mu otkažem punomoć?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Možeš mu otkazati punomoć u svakom trenutku, ali po tvom upisu vidim da u glavi kuješ nekakve teorije zavjere, kao mog odvjetnika plaća druga strana i sl. Shvati, tvoj predmet je njemu jedan od tisuću, nema on vremena za kovanje zavjera sa drugom stranom, a to što su bila 4 ročišta ne mora ništa značiti, zato si i uzeo odvjetnika da te zastupa, da ne moraš ti ići na svako ročište već on kad ga već plaćaš, a da je bilo što bitno za što bi mu eventualno trebala tvoja pomoć sigurno bi te kontaktirao.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne razumijem o čemu ti govoriš. Europa nas proziva zbog korupcije u pravosuđu. Nisam upoznat da je neki odvjetnik ili sudac prozvan zbog svog rada. Ako kod nas sudac "rukovanje" sa anusom smatra normalnim,onda nemamo o čemu više pričati. Da li on,i slični odgovaraju zbog svoje bizarne presude?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija