Jump to content

Odbijanje pošte tj. prekršaja (plave kuverte)


Rocky_st

Preporučene objave

policija vam neće donesti plavu kovertu, sud će ako 2 puta odbijete primit kovertu sa povratnicom, uputiti zahtjev policiji za privođenje.

A njima se nemožete oduprijete. Ako im ne dozvolite ulaz , na što imate pravo, sud će donijeti nalog za Nasilan ulaz u vaš dom. A. to vam nije potrebno

Ukoliko niste krivi, čemu sve ovo??

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

osnovno pravilo slanja prekršajnih poziva je da te dva puta zovu, mada već na prvom pozivu piše da se treba ispričati za nedolazak.

3 put upućuje se dovedbeni policiji koja ti zakuca u rano ujutro kod kuće ili te odvuku sa posla, pa neka cijelo susjedsdstvo zna kako ti nisi htio platit kaznu za pojas ili krivo parkiranje, ili ti nakon toga pošalju potražni nalog pa te cijela policija u RH traži pa ako te zaustavi bilo gdje budu te malo preispitali

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

marioo je napisao:

osnovno pravilo slanja prekršajnih poziva je da te dva puta zovu, mada već na prvom pozivu piše da se treba ispričati za nedolazak.

 

OK, ajde molim te objasni nam kako čovijek zna što piše u plavoj kuverti ako je spriječen nekakvom obavezom ili jednostavno nije ju u mogučnosti podići na pošti ???

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

mike06 je napisao:

samo ne kužim..opet ponavljam..ako nisi kriv..čemu sve te peripetije.

 

Pa valjda nebi spominjao zastaru, a uz to i nigdje ne spomije da nije kriv (ustalom nitko nije kriv dok .....) nego ga zanima procedura ako ne preuzme poziv.

Uzgred ja ni sam neznam koliko ih nisam preuzeo i jedino mi je došao polismen da provjeri dali sam na toj adresi prijavljen i to na drugoj, a ne na onoj na koju su slali pozive :-D (a u međuvremenu opet promjenio adresu ;-) )

E da, sjećam se da je bilo, ali to dosta davno, da mi je staroj došao pozornik, rano ujutro i ostavio poruku da se javim sutkinji za dogovor kada sam u mogučnosti pojaviti se na ročištu i to kada nisam TRI puta, nakon što sam podigao poziv, pojavio (uzgred i to je otišlo u zastaru - magični broj 2god.)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

netrebaš primiti niti išta potpisati...Zakon je takav i ništa ti nemogu....Imam ja slučaj po jednoj drugoj osnovi gdje osoba koja je tužena bježi od primitka poziva za sud i nitko joj ništa nemože...platio sam i lovu ovoj državi da ga nađe i sudskog dostavljača poziva...ništa nije bilo odrađeno.....samo moj slučaj može trajati 100 godina...a ti ako ti se ne uruči nešto nemožeš za to ni odgovarati...samo je puitanje do kada možeš odugovlačiti s pozivom i tom plavom kovertom...a možeš prilično dugo....i nema veze za 4. godine ode ti sve u zastaru....nije to tako veliki period..pogotovu ako ulažeš žalbe i imaš nove materijale koji te mogu osloboditi krivnje, a u krajnjem slučaju i ne moraju...kontaktiraj me za ostalo da ti kažem...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala leoparde.

 

Ja sam isto pretpostavlja da dok ništa ne potpišem ne odgovaram za ništa.

 

Još je ovaj prekršaj bia prije otprilike godinu dana tako da za njega važi zastara 2 godina šta je olakotna okolnost.

 

Baš ću te kontaktirat pa ti reć kako idu stvari, da mi daš još koji savjet u budućnosti bude li mi trebalo.

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija