valy objavljeno: 16. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 16. travanj 2008. dali sudac kad zove policajca na suočenje,tj kao svjedoka obavještava prije rasprave policajca o predmetu rasprave tako da se on zna unaprijed pripremiti šta če reč? Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zvrka odgovoreno: 16. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 16. travanj 2008. naravno da ga obavijesti o predmetu rasprave, pročita mu zahtejv za pokretanje prekršajnog postupka...bilo bi smiješno da čovjek dođe a nema pojma o čemu se tu radi.... uostalom, policajac kad dobije poziv, na istom se pretpostavljam naznači borj polic. izvješća, te on može sam provjeriti tematiku prijave... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
valy odgovoreno: 16. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 16. travanj 2008. A to šta ja dođem pa nemam pojma o čem se radi nego se moram prisječat događaja od prije godinu dana i nemam vremena za "složit priću" to nije smiješno ? dali je u redu da policajac zna sve šta sam rekao na pripremnom ročištu pa da si u međuvremenu ima vremena usavršavat i štelat svoj iskaz?? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Rocky_st odgovoreno: 16. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 16. travanj 2008. ... lijepo da si shvatio... znam iz osobnog iskustva... sutkinja ti lipo javi policajcu prije ročišta o čemu se radi... policajac ti kad dođe kaže da se baš točno sjeća tebe i tvog prekršaja (naravno da laže, al ne moš tu ništa)... i ti na kraju popušiš... vrlo jednostavno... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Yaris odgovoreno: 17. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 17. travanj 2008. a možda i ne dođe na suočenje Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
valy odgovoreno: 17. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 17. travanj 2008. Ma došao je,i to iz prve! I sad pošto je potpuno izvjesno da će presuda biti nagativna po mene(prelazak kroz crveno),koliko mi je pametno izbjegavat dostavu rješenja i na koje načine i koliko dugo mogu to raditi pa da probam to nekako do zastare izgurat,vozačka mi stvarno treba za posao. Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zvrka odgovoreno: 17. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 17. travanj 2008. kad vi date iskaz, onda se taj iskaz pročita i svjedoku policjacu, a vrijedi i obratno. njegov iskaz se čita vama, pa vi njemu kontrirate, a on vama....i na kraju se vjera poklanja ovlaštenoj službenoj osobi tj. policajcu. nitko ništa ne usavršava niti "uštelava" kako vi to kažete, to je jedostavno stvarnost.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Rocky_st odgovoreno: 17. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 17. travanj 2008. ... ovdje gdje sam ja bia ima uštelavanja... i to tako očitog, da slijep i gluh svatia bi... pretpostavljam da nije svugdje tako ali u 2 slučaja za koja ja znam, to je bilo toliko očito, točnije drsko očito, isto ka šta je nebo plavo... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
valy odgovoreno: 18. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 18. travanj 2008. Naravno da se njegov iskaz čita meni i obrnuto,samo to bi se trebalo čitati na sudu pred menom a ne par dana prije osobno policajcu pa da zna akd dođe šta će reć! Skroz nepravedno, a sve se to radi s ciljem da se mogučnost kažnjavanja digne do maksimuma. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Rocky_st odgovoreno: 18. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 18. travanj 2008. ... ma nema tu pomoći... kao šta si reka, cilj je da kazna bude provedena i da bude što viša... i ne biraju se sredstva... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
darkoh odgovoreno: 19. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 19. travanj 2008. nema tu nikakvog uštelavanja između prekršajnog suda i policije. jednostavo i policajac i stranka dobiju poziv i u njemu stoji čl. prekršaja i predmet tako da oboje mogu znati radi čega se pozivaju. naše sudstvo je nezavisno i nekorumpirano, zar ne? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Rocky_st odgovoreno: 19. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 19. travanj 2008. ... nadam se da si ovo reka u zezanciji... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
darkoh odgovoreno: 19. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 19. travanj 2008. da. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.