Jump to content

ako tko zna...


valy

Preporučene objave

naravno da ga obavijesti o predmetu rasprave, pročita mu zahtejv za pokretanje prekršajnog postupka...bilo bi smiješno da čovjek dođe a nema pojma o čemu se tu radi....

uostalom, policajac kad dobije poziv, na istom se pretpostavljam naznači borj polic. izvješća, te on može sam provjeriti tematiku prijave... ;-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

A to šta ja dođem pa nemam pojma o čem se radi nego se moram prisječat događaja od prije godinu dana i nemam vremena za "složit priću" to nije smiješno :-? ?

dali je u redu da policajac zna sve šta sam rekao na pripremnom ročištu pa da si u međuvremenu ima vremena usavršavat i štelat svoj iskaz??

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ma došao je,i to iz prve! I sad pošto je potpuno izvjesno da će presuda biti nagativna po mene(prelazak kroz crveno),koliko mi je pametno izbjegavat dostavu rješenja i na koje načine i koliko dugo mogu to raditi pa da probam to nekako do zastare izgurat,vozačka mi stvarno treba za posao.

Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

kad vi date iskaz, onda se taj iskaz pročita i svjedoku policjacu, a vrijedi i obratno. njegov iskaz se čita vama, pa vi njemu kontrirate, a on vama....i na kraju se vjera poklanja ovlaštenoj službenoj osobi tj. policajcu. nitko ništa ne usavršava niti "uštelava" kako vi to kažete, to je jedostavno stvarnost....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija